-Nycklar & kontrakt på tisdag!

Idag har jag gjort adressändring & ringt Öresundskraft så att jag får el i nya lägenheten & att den stängs av i denna gamla. Får nycklarna på tisdag & skriver nytt kontrakt. 
 
Tisdag börjar det med att målas i den nya lägenheten & fixa. Sen kommer vi att ta dit saker fram till fredag sen fixa vi släp till fredag & flyttar det stora då.
 
I helgen nu ska jag fortsätta att packa & fixa. Börja städa av skåp & så! 

-R slutade förra veckan!

R har slutat! Hon skulle sluta i årsskiftet men efter som att jag har en hel del med flytt på schemat, städning av gamla lägenheten, målning av nya så bestämde vi att vi avslutade förra veckan istället! På ett sett känns det rätt okej om jag säger så. Men på ett annat sätt känns det lite tungt. Men så är det ju här i värden.
 
Flytten blir under nästa vecka. Så det står saker överallt just nu & är lite rörigt enligt mig själv då jag gillar att ha ordning & reda. Men det är inte längt kvar nu. Ska bli så skönt när detta är över. Och denna lägenhet jag ska flytta till är en lägenhet som jag får ta över om ett år själv.
 
Har träffat E från & till några dagar nu men bara snabba runder. När flytten är över & allt i lägenheten är klart så ska jag bjuda hem henne så att vi kan umgås lite.
 

-Psykiatrin i fredags!

Jag har fått en ny läkare på Psykiatrin var till honom i fredags för första gången. Och en mycket bra läkare också måste jag säga. Inga krusiduller där inte! Vi kom överens efter mitt önskemål att börja ha läkarbesöken en gång varje halvår för att det inte hänt så mycket i mitt mående & så. Så jag ska dit om ett halvår igen. Blir det att jag skulle må sämre är det bara att ringa till dem så att jag får en läkartid inom det snaraste! 

-Snart tid för flytt! :)

Idag gick jag ner för att tvätta tänkte jag. Och vilket tur jag hade det var ledigt idag. Så har första maskinen inne nu. Ska snart gå ner igen. Har precis bytt i sängen & fixat lite här hemma. Varit till Posten & skickat saker också. När M slutar ska vi till Coop & köpa julskinka igen & bubbel dricka till mig tänkte vi om det finns.
 
Snart är det tid för flytt & det ska bli skönt att äntligen få det överstökat måste jag säga. Och den lägenheten jag ska flytta till kan senare bli en lägenhet som jag står på. Vilket inte denna kunde bli som jag bor i nu vilket jag trodde. Men det gör ju inget nu när jag ändå ska flytta. Ska bli så skönt att få större & bättre plats.  

-Slö dag!

Idag ska jag försöka städa lite här. Sen ska jag ner till Posten & skicka lite paket som ska iväg. Sålt en hel del på Tradera igen. Fick mitt nya internet igår så det har jag installerat på datorn nu. Uppdaterade även datorn till Windos 10.  

-Julgranskulor till Lillan!

Igår åkte vi till Biltema här i Helsingborg då jag fick ett blad i brevlådan från Biltema & såg att de hade börjat sälja de små julgranarna & de små julgranskulorna. Men det visade sig att granen fanns men inte kulorna. Och det var dom som var viktigast då Lillan älskar att leka med dom & gömma dom. Eftersom att dom var slut i Helsingborg så ringde personalen till Biltema i Ängelholm & där fanns dem så vi åkte till Ängelholm & köpte nio paket till Lillan & ett till julgranen. Nu har jag klätt granen & Lillan är redan igång & ska ta bort alla kulorna. Haha. Ligger & passar granen så att ingen annan ska få tag i kulorna.