-Gratulationer! :-)

Tack för alla gratulationer idag! Vissa som gratulerade mig chockade mig. Vissa personer trodde jag skulle gratulera mig men gjorde inte det! Man vet vilka som är ens vänner! :-)

-Jag måste upplevas! :-P

Jaaa nu har jag duschat ligger & ser på Tv:n med Mario. Han äter chips ur påsen & jag dricker en cider. Är väldigt, väldigt full & trött. K sa till mig att de inte va så vanligt att tjejer valde att dricka 7,0%! Ja du jag vet inte men jag vet iallafall att jag inte är en sån vanlig tjej. De beror inte på att jag dricker 7,0% utan massa annat! Man kan prata om mig men för att verkligen få reda på vem jag är så måste ni uppleva mig! :-P Annars vet ni inte ett skit!

-Ingen Norge men mkt dricka! :P

Blev inget Norge idag. Varit till tandläkaren & det gick bra ska snart dit igen för att lägga nya lagningar i de gamla lagningar eller vad fan man nu skriver. Hämtat ut ett packet från mamma som kommit idag, sen fick jag brev av min mina syskon L, E & F men lotter i som jag vann en del pengar på J Drog med K till stan & hämtade en byrå som jag har skruvat & fixat med nu. Tog mig typ en timme & hitta skruven jag slarvat bort. Men jag hittade den i alla fall.

 

Är lite full om jag säger så. Lyssnar på Qlimax på hög volym. Hände en konstig sak förut! Ska berätta.Vad har hänt med alkisgubbjävlarna i huset? Dom knackar på & vill att jag ska öka musiken, komma ut & dricka & grilla med dom. Haha. Alkisar de är allt go ibland men också jävligt jobbiga & klängiga. De gubbarna som kom & knacka på har aldrig pratat med mig under de 4 år jag bott här!!! Men då har jag faktiskt varit i lag med M! Konstigt att de bara börja snacka med mig när han försvunnit! Såååå GLAD! Att allt kunde bli så kontrollerat & spänt mellan grannarna när man levde med han. Men nu pissar jag på han. Allt är såå bra. Dagen kunde varit bättre om familjen hade varit här. Men jag gör den så bra som de går.


Apr. 30, 2013

Hämtat möbler i stan & nu har jag öppnat första 7.0% & ska fixa med möblerna eller bara sätta mig & bara vara kanske. :-P DAMP Anna kan hon bara sitta? Utan att röra en fena på 2 minuter. Jag klarara nog de men de skulle vara jätte jobbigt men de återstår att se! Men idag klarar jag nog inte det. Ha de gott så hörs vi sen kanske. Puss & kram hela dan! 

-Lillasyster F!

Nu vet jag vart dom mystiska pengarna kommer ifrån. Har en så go lillasyster. :-) Älskar dig & saknar dig enormt F! Jag finns alltid för dig glöm inte de! <3

-Till Norge!

Ska till Norge idag. :-) Tillsammans med K. Han ska hjälpa mig att hämta en sak! Äntligen blir det av har längtat så! Hoppas inget händer på vägen nu bara då går jag av på mitten. Kommer bild senare. :-)

-Grubblar...

Nu funderar jag & grubblar..... Har fått in pengar på kontot & de står grattis som avsändare... Hmm, hur ska man kunna tacka för pengarna?? Väldigt snällt & jag uppskattar de verkligen! :-)<3

-Min födelsedag..

Idag blir jag 25!

-Tårar!

Vaknade för en timme sen ca kan inte sova bara tänker. Satte på en låt med Linus Svenning & efter ett tag så kom bara tårarna. Ska lägga ifrån mig mobilen nu & försöka fortsätta sova.

-Stan idag.

Jag följde med K till stan idag han skulle till Partaj & köpa tobak & såna saker. Sen drog vi ut på Bergvik & handlade lite. Efter det drog vi hem till K & satt & snackade lite. Sen körde han mig hem & då fastnade vi framför min dator så han fixade lite med den. Nu har jag käkat lite mat & sitter & kolla på Cold case ska snart försöka gå in i duschen. Imorgon ska jag till tandläkaren i Vålberg.


-Mario! :-)


-Framöver!

Idag har jag diskat & fixat. Ska försöka packa lite kanske. Kan ju packa sånt man inte använder. Sen framöver kommer de hända en sak som både jag & Mario längtat efter såå länge. Jag vill inte säga vad för vad som helst kan hända. Har varit prat om de länge men har bara blivit massa krångel förut. Hoppas på de bästa nu.

-Mario fiser.

Ligger & kollar på tv med lilla Mario. Han har fått yoghurt & tonfisk idag. Upptäckte precis att de luktade illa kom på att de är Mario som ligger & små fiser. :-\

-Linus Svenning - Swallow med Takida!

 

 
Även en låt han gör så jävla bra. Denna berör mig verkligen! :) Fortsätt såhär Linus!

-Linus Svenning - Utan dina andetag med Kent!

 

Älskar Kent ett av några band som jag verkligen älskar & som jag aldrig kan sluta lyssna på. Tycker Linus gör denna låten så bra. Blir gråtfärdig av hans röst. Den tilltalar mig otroligt mycket.


-Mys!!!

Idag har jag varit uppe & ätit frukost & tagit mina mediciner. Sen har jag bara legat i sängen & myst med Mario. Ligger fortfarande i sängen. Ska göra köttfärssås idag tänkte jag. Nu ska jag mysa vidare med lilla Mario. :-)

-Jag säger....



SKÅL på er! :-P

-Bra med DAMP! :-P

Fick verkligen DAMP idag. Hade så jävla tråkigt så jag tog ut alla grejer alltså möbler ur sovrummet & städade rejält. Nu är sovrummet som nytt. Tog även och städarde resten av lägenheten. Är rätt sliten nu om jag säger så. Har ätit lite mat & ligger & ser på Cityakuten ska snart ta mig in i duschen tänkte jag om jag inte somnar.

-Linus Svenning!

Nu har jag diskat & gjort lite mat. Har även skrivit ett fond brev. Inte klart än men påbörjat. Kan inte sluta lyssna på Linus Svenning! Fastnat så för två låtar ena är Kent utan dina andetag & den andre är Takida Swallow. Killen är duktig.

-Sovit gott?

Godmorgon sovit gott? Jag har iallafall. Istället för att tvätta idag så tvättade jag igår väldigt sent så dagen idag började med att hämta tvätt, vika & lägga in. Vet inte vad jag ska äta. Har mat kvar sen igår & funderar på att koka lite makaroner till de. Får se hur jag gör. Har inget planerat idag så får se vad som händer.

-Betydelse?

Ja vad fan har man gjort idag då??? Bra fråga dåligt svar.... Har inte gjort något som har någon betydelse. Tänkt mycket på vilka personer & killar jag dras till. Alltid samma sort & utseende. Varför? Nu ligger jag & ser på tv.

-Hjälper mig! :-)

Ringde lite samtal när jag kom hem igår. Ett samtal jag ringde va till min handläggare på socialen i Helsingborg för att höra hur allt gick med min ansökan. Hon berättade att allt nästa var klart & att hon satt ett beslut. Beslutet är sååå positivt. Dom hjälper mig med lägenhet & allt det. Jag tror på de hon säger men tror på de helt när jag har beslutet i handen. Är sååå glad & jag hoppas att inget kommer i vägen för allt nu.

-Ö&B!

Gick bra hos psykologen igår. Pratade en hel del. Han retade mig rejält också men de va rätt skoj. Han är bara så dum i huvudet ibland. K väntade på mig när jag va hos psykologen så efter de åkte vi direkt till Ö&B & handlaren. Efter de åkte vi hem till K jag hjälpte han upp med alla saker & sen skjutsade han hem mig.

-Wok!

Gick bra hos specialistläkare. Efter de gick jag & käkade Wok. Sen kom K in till stan så vi pratade en del. Nu sitter jag & väntar på min psykolog. Är otroligt trött ska bli så skönt att komma hem sen.

-Norge!

K kom förbi igår & satt & snackade en bra stund. Han frågade om jag ville följa med till Norge över helgen. Varit inne i stan en timme nu ca. Tagit nya prover till DBC denna gången. Tredje gången denna veckan med provtagningar. Skoj inte speciellt. Ska in till specialisttandläkaren. Ska bli kul att höra vad han har att säga idag.

-Frukost & lunch! :-)

Idag har jag ätit frukost & lagat mig lunch. Jag dricker ju så otroligt mycket så jag är ju aldrig hungrig. De kan gå en hel dag utan att jag äter. Men satt alarm på mobilen idag. Får otroligt ont i magen när jag äter när jag inte är hungrig. Men bara att äta ändå är ett måste.

-Provsvaren???

Varit på Sola ett tag idag blev tyvärr ingen träning. Tog bussen hem 9 redan. När jag väntade på bussen hem ringde jag Vårdcentralen för att få svar på provsvaren men inga provsvar hade kommit än. Ska ringa vid 15 igen. När jag kom hem la jag mig & vilade hade fortfarande huvudvärk. Nu har den gått över så nu kollade jag igenom mina skor & såna saker.

-Skor lär jag INTE behöva.

Två flyttlådor med skor minst en 10 par som är helt nya. Många av skorna är märkes skor. Har även en flyttkartong med bara handväskor & på hatthyllan hänger ca 12 jackor. Jackor har jag fler av på vinden. Jag tänker lite såhär att skor behöver man alltid. Jag är väldigt petig när de gäller mina skor. Dom ska se fräsch ut & inte vara de minsta sönder. Jackor kan ju också vara bra att ha. Men inte så många. Handväskor de är väl inte lika viktigt eftersom att jag aldrig använder de. Men kan vara bra att ha. :-)


Apr. 24, 2013

Idag är jag inte bra. Har sån huvudvärk så jag tror jag ska dö. På väg till Sola iallafall. Har precis gått av bussen kommer ta evigheter att gå dit idag är helt slut. Tränings väskan är med iallafall får se hur jag gör idag. Ska snart ringa vårdcentralen om mina provsvar. Har nog fan aldrig tagit så lång tid att gå från bussen till Sola som idag. Jaja nu ska jag hörs sen om jag orkar. Ha dr gott!

-Ljudlös!

Ikväll sättet jag inte mobilen på ljudlös. Varje gång jag har den på ljudlöst så ringer ingen. När jag har ljudet igång på den ringer alla & speciellt när jag sover som skönast. Så S ring som du brukar. :-P Han är för rolig ibland!

-Pela näsan! :-P

Träning & jobb imorgon om allt går som planerat. Sover nästan hela dagarna för jag är så trött & dålig. Så får se om jag orkar både jobb & träning men de är mitt mål. Hoppas jag kan förstå mig själv lite bättre imorgon när jag fått provsvaren. Att dom har hittat felet & att jag kan få hjälp. Vi hörs sen kanske nu ska jag hångla med Mario & pela näsan! :-P Som jag skrev förut är på uselt humör & de märker ni på mitt sätt att skriva.

-Jag vet att jag kommer lämna!

Jag litar inte på mig själv vissa perioder. Jag vet att jag kommer lämna livet. Jag vet att jag någon gång fullföljer mina planer. Men när vet jag inte men den tiden kommer!

-Testamente!

Fy helvete vilken dag! Bara en sån skit dag där allt gör mig förbannad! Där jag hänger upp mig på minsta lilla grej! Ringt vårdcentralen idag provsvaren hade inte kommit som dom lovade igår. Ska ringa imorgon igen då borde alla svar kommit. Många tankar om testamente, olika brev till nära & kära osv. Om jag är frisk så är det ändå bra att ha fixat testamentet & allt det.

-Va FAN tror du?

Kollade FB nu. De va någon som lagt upp "vem har ringt mig?" som status. De första jag sa högt för mig själv & Mario när jag läste de var "Någon som inte ville prata med dig! Va fan tror du! Måste vara en nyfiken jävel när han inte kan vänta tills de ringer igen. Hemligt nr finns ja jag vet. Men om han själv tänker till så borde den personen som ringde honom ringa igen. Tror du att han ringde dig för att han "inte" vill prata med dig??? Så krångligt jag skrev men de viktigaste är att jag förstår vad jag skriver. :-P

-Påstått?

Jag har förklarat för dig på ett fint sätt vad jag tycker om det du gör. Jag har aldrig sagt eller påstått att jag är bättre än någon annan. Men jag vet såhär mycket & det är att jag är då fan så mycket bättre än dig. Du kan inte jämföras med mig!

-Röka på?

När jag var ner till Helsingborg senast pratade jag & pappa en del. En av sakerna han sa till mig va att han trodde de skulle göra mig gott att röka på ibland. De skulle göra mig lugnare. När de gäller såna saker så vet jag att pappa vet vad han pratar om. När jag tänkt fram & tillbaka på de så är de kanske ingen dum idé att prova? När jag nästan provat allt annat i tablettform från läkare, är värsta försöks kaninen åt dom jag har varit sedan 13 års ålder. Eftersom läkarna fortfarande provar ut tabletter på mig så kanske jag kan lösa problemet själv. De skadar inte att prova. Funderar, funderar & åter funderar!

-Glida!

Jag vill sluta känna! Jag vill sluta att ha känslor! Jag vill sluta tänka! Jag vill alltså inte känna något! Jag vill bara sväva & skita i precis allt! Inga regler, inga ramar att hålla sig inom, inga lagar bara glida runt! Skulle vara så skönt!

-Rätt ord!

Hata är ett starkt ord men jag kan inte sätta ord på vad jag känner & för mig är de rätt ord att säga att jag hatar.

-Ville men orkade inte!

Jag hade så mycket jag ville skriva igår men jag orkade inte starta datorn. Sen att skriva via mobilen är så jävla tråkigt tar lång tid att göra det. De mest inläggen den senaste tiden är via mobilen. På väg till jobb nu står & väntar på bussen.

-Hat förlåt!!!

Idag fick jag ett telefonsamtal av en person som fick mig att fundera. Jag fick känslan av att han ångrar sig & vill försöka få allt bra igen. Så har jag känt varje gång vi pratat. Under vissa samtal har han börjat gråta. Efter samtalet med honom fick jag ringa pappa. För att pappa skulle kunna förklara för mig varför han beter sig såhär. För jag fattar noll efter varje gång. Jag ångrar inte att jag tog steget! Jag ångrar inte att jag träffa dig & fick leva de liv jag gjorde tillsammans med dig. Vill ni veta varför? Jag har lärt mig en läxa & den läxan är att alltid stå på mig & att ALDRIG mer ta någon skit eller något slag av en kille! Jag är värd mer än skiten under dina skor! Glöm, glöm, glöm, gå vidare, gå vidare, gå vidare & släpp taget & börja leva! Jag kommer aldrig att känna något för dig igen. En gång gjorde jag, en gång var du hela mitt liv. Du fanns bara i mina ögon, jag levde för dig. Jag sa länge att du skulle söka hjälp men du lyssnade inte. De va inte lätt att lämna dig tro inte det. De har varit de svåraste jag gjort i mitt liv. Jag vet att sen jag lämnade dig har jag varit hård & känslokall mot dig & jag har varit ett riktigt svin. Förlåt mig för vad jag skriver i hela detta inlägg men jag känner ingen ånger av vad jag skriver & av att jag bara känner hat just nu. Jag tycker jag har rätt att känna som jag gör efter allt. Jag har rätt att känna hat. Jag hoppas att jag i framtiden kanske kan känna någon lycka över vad vi hade men just nu känner jag inget mer än hat. Du har gjort mig så illa. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna förlåta. Jag tror inte det!

-Tumör???

Diabetes insipidus kan innebära tumör. Vad händer om de skulle vara så? Många tankar flyger runt i huvudet just nu. Vill bara sluta tänka! Hundra frågor & inga svar kan jag få!

- Diabetes insipidus!

Läkaren jag träffade idag var bra. Tog nya prover. Tog ett prov som kommer visa om jag är vatten förgiftad eller inte. Dr tror att jag har Diabetes insipidus. Så antagligen blir jag inlagd för fler prover.

-Njoy till Haga.

Träningen gick så bra. :-) Mina kläder är så blöta. Gick från Njoy till Haga ska in på möte 11. Har även fått en akut tid till Vårdcentralen idag.

- Över 40L på 2 dagar!

I helgen har jag ju mätt vad jag har druckit hela lördagen & hela söndagen över 40L på två dagar. Helt otroligt så ska kontakta vårdcentralen idag så jag får se vad dr säger. Njurarna mår ju inte bra av detta men enligt dr så är allt bra med dom. På väg till träningen nu sen ska jag på möte. Tog en senare buss idag eftersom att jag ska på möte direkt efter så slipper jag vänta så länge.

-GULD??

Nu har jag fixat klart här hemma & duschat la mig precis & sms:a lite men en kompis & kom på att jag har ju inte ätit något idag. Jävligt bra Anna stor guld stjärna i boken! :-\ Får ta & göra mig någon mat nu. Sen sätta sig & kolla på tv!

-Ute möblerna!

Nu har jag varit uppe till vinden tagit upp alla saker som skulle upp sen har jag tagit ner utemöblerna & fixat på balkongen & tvättat fönsterna i vardagsrummet. Köket & sovrummet får jag ta när solen har bytt sida.

-Konsum Vålberg!

Bjöd C på mat igår när hon kom från stan. Sen drog hon ner till Konsum & handlade åt oss. Tyvärr glömde kassörskan lämna ut Onicon till henne & de upptäckte C när hon kom hem till mig. Så C ringde ner till Konsum & pratade med dom & de va okej att komma ner idag & hämta den. Vi hade betalt för den igår. När C kom ner till Konsum idag så fick hon inte Onicon som hon betalat för. Så de slutade med att hon fick köpa en ny. Ändå hade hon pratat med dom igår. Har varit uppe ett bra tag diskat, plockat & små städat. Sov i min stora säng i natt sov rätt gott men den är fortfarande för stor. Ska dammsuga sen tänkte jag & gå upp till vinden med lite saker.

-Man kan tro att jag aldrig...

Druckit ca 10L sen åtta i morse & dagen är inte slut. Har tvättat idag & fixat lite i lådorna i lägenheten. C kommer sen & hämtar mitt bankomat kort hon ska cykla & handla till mig & hon själv skulle ha cigg. Har fått sån huvudvärk. Nu ska jag vila lite.

4.5L på 2 timmar!

Godmorgon på er. Kvällen igår va bra. Kom i säng sent. Vaknade vid åtta i dag & har börjat mäta de jag dricker. Nu är jag uppe i 4.5L vatten på nästan två timmar. Jag är nyfiken på var den kommer sluta idag.

-Mario fick välja!

Vi skulle se på tv:n tillsamman Mario fick välja film. Han va som klistrad framför tv:n. Tyvärr hade vi inte samma film smak idag. :-P Så istället för att se på filmen så fixade jag lite här hemma. Jag har sagt till Mario att nästa film vi ska se på väljer jag ut! :-P:-P:-P


-Frukt, frukt & åter frukt!

Idag har jag varit med K till Willys, han var så snäll som ställde upp & körde mig. Köpte riktigt mycket mat nu. Men kommer jag äta det? De är frågan eller kommer de bara ligga som vanligt & efter ett tag så får jag kasta det? Är så jävla dålig på att äta så det är inte sant. Det är inte speciellt konstigt att jag jämt är trött. Men på ett sätt tycker jag att det är väldigt konstigt eftersom att alla prover & allt är helt normalt enligt läkarna. Skulle börjat att mäta vattnet & de idag. Men jag glömde de som vanligt. Saker jag inte gör varje dag är lätta för mig att glömma bort tyvärr. Har fortfarande inte hittat mitt busskort så de blir ingen träning idag. Kunde åkt in med K senare idag men jag orkar faktiskt inte. Så nu sitter jag här & skriver lite som ni ser. Köpte en hel del frukt idag. Skulle kunna äta frukt hela dagarna.
Druvorna fick inte plats! :-)

-Marios svans brann! :(

Film hela dagen igår. Cyklade bort en runda till C också men annars i stort sätt film hela dagen. Tände lite ljus på kvällen vet ni vad som hände? Jag låg & kolla på tv:n & såg att det böra brinna i Marios svans. Såg inte att han var uppe på borde över huvud taget. Men den brann rejält. Han är så jävla sjuk ibland kanske därför vi passar ihop. Han sa inte ett ljud utan satt bara & kollade när det brann. Så har fått klippa en bra bit från hans svans nu. Hans fina svans är typ helt konstig nu! 

-Slog mitt rekord! :)

Igår så tränade jag & träningen gick som planerat. Efter det så gick jag iväg till jobb & va där en stund. Sen tog jag en skön promenad in till stan & tog bussen hem. När jag kom hem så begav jag mig på cykel till vårdcentralen & hämtade papperna från dr. Så nu i en vecka cirka ska jag hålla på med att mäta vatten osv. Tog mitt rekord igår med att cykla till vårdcentralen det tog mig 23 minuter dit & hem fast att jag var in till dr & pratade i ca 2-3 minuter också.Hittar inte mitt busskort så jag har inte kommit iväg till jobb idag. Kommer inte heller iväg till psykologen tyvärr. Så jag har fått ringa & ställa in de. Sitter i vardagsrummet i mörkret med massa tända ljus & lyssnar på nyheterna & skriver lite här. Idag vet jag inte vad som händer faktiskt hade så mycket planerat men eftersom att jag inte hittar busskortet så blir det svårt att fullfölja de som jag hade planerat mig. I morgon ska jag träna om jag hittar busskortet sen ska K köra mig in till Willys så jag kan få handla lite mat.

-Dr ringde!

Dr på vårdcentralen skulle ringa i måndags men gjorde aldrig det. Men han ringde igår halv sex på kvällen. Snacka om att jobba över. Proverna jag tog för ett tag sen såg bra ut men vi ska fortsätta leta reda på vad som är fel på mig. Något är det ju. Dricker säkert 20-25L vatten om dagen. Ont i huvudet & orkar inte att göra något när jag kommer hem från jobb & träningen.

-Trött!

På g till stan nu ska träna & jobba. Trött som fan om man får skriva så. Ville verkligen inte gå upp idag.

-Mina timmar idag.

På väg till jobbet nu. :-) Ska försöka göra mina timmar idag & inte gå tidigare. Den senaste tiden så har de blivit tråkigt att gå dit. Då blir de jobbig att vara kvar. Men jag har visat mig där & de är de som är de viktiga. Vi får se hur de går idag.

-Träning hela v??? :-)

Har varit vaken sen kl fyra. Kunde inte sova längre. Igår när jag gick & la mig för att sova så hade jag bestämt mig för att jag skulle i väg & träna först idag sen jobba. Men så blev de inte. Ska inte köra för hårt i början när jag bara tränat en vecka. När jag tränade förra veckan så hade jag träningsvärk dagen efter. Skönt men de betyder ju att jag är otränad. Så jag kör denna veckan också tre dagar sen får vi se hur de blir nästa vecka.

-K.

Jag & C ska cykla bort till K. Sen ska C till stan & jag stannar hos K & fixar musiken till min dator från hans. Han har över 133g musik på datorn & allt ska över för att vi har samma musik smak. Slippa sitta & ladda ner blir skönt.

-Utredning påbörjad!

Fick ett bra samtal förut. Socialen i Helsingborg har tagit i mot min ansökan & idag påbörjas utredningen. :-) Dom hade inte behövt påbörja en utredning men dom valde att göra det. Jag hoppas på de bästa nu. Handläggaren som ringde va jätte trevlig!

-Slag, sparkar & kondition!

Träningen gick bra idag körde en del sparkar, slag & kondition. Va skönt att träna. Nu tar jag en promenad till stan jag hoppas på att de inte ska börja regna eller snöa nu.

-Taggad...

Nu sitter jag på bussen på väg till Karlstad till Njoy & träna. Tycker det är bäst att träna på morgonen. Känner mig taggad inför träningen, ska bli så skönt.

-USB-minne!

Jag dammsögare, diskade & plockade igår. Kollade även på fyra filmer & fixade med musik på datorn. C kom med Ks USB-minne igår med hans musik på så den ligger på datorn nu. Ska iväg & lämna minnet till han senare idag.

-Ljus!

Tände massa ljus igår & låg i soffan med Mario & såg på tv. Har varit vaken ett bra tag. Klockan är inte så mycket så kan inte börja dammsuga nu. Så jag ligger & drar mig på madrassen i vardagsrummet.

-Lördag kväll!

Nu har jag plockat & fixat här hemma. Lagat mat så jag har några dagar. Även hämtat en del av tvätten som jag lagt in. Har precis duschat & nu ligger jag i soffan & ser på tv. Ska dammsuga imorgon tänkte jag. Sen ska jag försöka sova lite längre än till typ 6. Skulle vara så skönt att få sova lite längre.

-JÄVLA KÄRRING!

Dagen började inte speciellt bra. Började tvätta kl 12 när jag kommer ner till tvättstugan så har grannen nästan precis startat en ny maskin på min tid. Jag tycker att man ska visa sina grannar lite respekt. Jag hade inte blivit förbannad & arg om hon hade kommit upp till mig & frågar om hon fick tvätta sista maskinen på min tid. Mitt svar hade ju naturligtvis blivit: visst kan du det. Men när jag kommer ner till tvättstugan & grannen har tagit för givet att det är okej. Då går jag i taket & reagerar väldigt starkt. Hade inte ni gjort det? C & K kom & hämtade mig så jag & C fick handlat mat. Så nu finns de lite mat igen. Efter det så åkte vi hem till K för att vi skulle kolla på hans dator den hade slutat att fungera. Men vi fick allt igång den igen. Satt hos honom ett tag & snackade en massa skit. Imorgon kommer ha med ett USB-minne med musik på vi hade tydligen samma musiksmak. Så var en del album jag ville ha av honom.

-Tvätta!

Idag ska jag fixa klart de med annonserna har jag tänkt, ska tvätta & små städa. Senare blir de nog att jag tittar bort till Cs jobb & snackar lite skit med henne.

-Karaoke!

När jag kom hem igår så kollade jag igenom flyttkartongerna som jag har massa saker i som jag tänkt sälja. De som inte blir sålt skänker jag. Så jag satt ett bra tag med annonser & så. Är inte riktig klar med allt än. Vid 18 tiden åkte jag & C in till stan käkade på McDonalds sen gick vi till Hollywood. Vi skulle på karaoke men jag mådde så dåligt efter maten så jag valde att ta bussen hem. C kände också av något men hon stannade kvar. Snöade & regnade en del igår så när jag kom hem va jag genomblöt. Tände en del ljus & på mig & kollade på tv.

-Lång kö!

Sitter på bussen på väg hem nu. C va tydligen på väg till Kil. Var till Apoteket sen in på Konsum men va så jävla lång kö så jag gick där ifrån igen. Efter Konsum gick jag till Hemköp & köpte en dricka. Ska handla i Vålberg istället får jag en promenad eller cykel tur ner.

-Kärringarna i duschen.

Idag gick inte träningen som planerat. Gjorde de jag skulle men i slutet ville jag bara lägga av. Kärringarna är så roliga i duschen. Bara klagar på oss yngre. HAHA. Idag hade jag stor lust att säga en kommentar till dom men då skulle dom nog dö av min uppkäftighet. Så Anna va duktig & knep käft. :-P Nu tar jag en skön promenad till stan. Ska till Apoteket & handla lite tänkte jag. Sen ska jag ringa C för hon är också i stan fast på sjukhuset.

-Ett SMS!

Fick ett sms igår som gjorde mig glad. Vet bara att han som skickade heter Marcus & är 20 år. Vet inte hur han fått mitt nr eftersom att jag inte ger ut de till någon som jag inte känner eller vet vem det är. Men han skrev att han tyckte jag hade cool still. Sånt gör mig glad. :-)

100%

På väg till stan för att träna. Känns så skönt att jag klarat komma iväg hela veckan. Är riktigt motiverad idag & ska ge 100%!

-Helgen.

Snart är de helg, så skönt. Vet inte vad som händer i helgen men jag tar allt som de kommer. Ska väl antagligen bort till C när hon jobbar. Sen har jag tänkt att vara ute en del om de är fint väder.

-Inte styras längre!

Jag har kommit fram till att jag inte tänker styras av honom längre. När han är i huset som jag bor i så tänker jag inte smyga, sätta telefonen på ljudlös, släcka ner lägenheten, flytta skorna från brevinkastet eller inte gå ut om jag vill det. Kommer sluta med att smyga fram till huset för att se om hans bil är här när jag kommer hem från Karlstad eller så. Jag vill & ska inte syras av honom längre jag ska börja leva mitt liv som jag vill inte som han vill. Jag ska kunna känna mig fri i min lägenhet & kunna röra mig hur jag vill utan att behöva vara orolig.

-Solareturen ca 30 min!

Idag har jag varit på Solareturen ca 30 min sen så åkte jag hem. Mådde inte speciellt bra hade sådan migrän. C mötte mig när jag kom hem fick sina cigg & hämtade cykeln vi hittade har om dagen. Hon ska till polisen med den imorgon. Köpte en del saker på Solareturen idag som jag fixat & plockat med här hemma. Ska snart lägga mig & vila en stund tänkte jag. Kommer antagligen skriva ett inlägg sen om vad jag har kommit fram till. Har tänkt en hel del fram & tillbaka de senaste dagarna. Får se om jag orkar & har lust med att skriva de senare mitt humör svänger ju rejält i mellan åt.

-Mamma ringde.

Igår så va jag hos psykologen, tränade, jobbade & va ute & gick med grannen. Va otroligt trött igår. Nu är jag på väg till jobb. Sen vet jag inte vad som händer. Va så jävla arg igår hade en sån otroligt fittig dag. Mamma ringde mig igår också. :-)

-HAB & träning!

Sitter på bussen in till stan nu. Kallt ute som vanligt. Ska till psykologen på HAB nu. Sen ska jag träna & träffa T. Efter träningen ska jag jobba. :-) Fullt upp idag.

-Polisen.

Dr från ÖPV ringde igår så från & med idag så börja jag med ny medicinering. Glömt berätta det. Har satt ihop soffan & fixat här hemma. Va ner med C till centrum & köpte cigg. Vi cyklade ner & på väg hem hittade vi en cykel som vi tog med oss. Kontaktade polisen så C ska åka in med den till polisen på fredag. Nu ligger jag & Mario i nya soffan & myser & ser på tv.

-CFTS!

Mötet gick bra. Bara så trött nu. Att hålla på att rota i barndomen är inte speciellt enkelt. Men de kanske hjälper mig framöver. Jag vet inte men hoppas på det iallafall. Nu sitter jag på bussen på väg hem ska fixa med soffan men först ska jag försöka få i mig lite mat.

-Bussen ät nog rätt sen. Haha.

Denna killen har inte rört på sig en fena sen igår morse. Bussen är nog försenad. :-P HAHA han sitter också på torget i Karlstad.

-Måste vara väldigt trött. HAHA!

Även denna står på torget i Karlstad. Den personen som lagt sig i papperskorgen måste ha varit väldigt trött. :-P

-Fiska! Haha.

På torget i Karlstad sitter gubben & fiskar i fontänen. Problemet är att där inte är något vatten. :-P

-Ny soffa. :-)

Varit hem från Solareturen & lämnat en soffa jag köpt idag. Vi tog även med den gamla soffan till Solareturen. Åkte med killarna in igen till Solareturen nu tar jag en promenad in till stan. :-) Nu är det inte speciellt kallt ute. :-) Ska möta J kl: 12 inne i stan sen ska vi gå på mötet. Sen ska jag hem & fixa. Musiken på hög volym & skönt väder kan de bli bättre???

-CFTS!

På väg till jobb nu. Man fryser ju röva av sig. Skulle träffat C igår & fixat hennes cykel men de blev inte så hon orkade inte efter hennes möte. Ska på möte idag till CFTS, J ska med mig. Första gången jag ska dit lite nervös.

-Gick så bra på ÖPV!

Mötet på ÖPV gick jättebra min nya sjuksköterska är superbra jämfört med den andre. Hon var ju helt jävla vräng i huvudet. Pratade med henne om hur jag mådde på kvällen & hur jag tyckte medicinen fungerade nu eftersom att de ändrade & bytte ut medicin för ett tag sen. Det fungerar inte så bra, men jag orkar med att fixa & vara igång längre om dagarna. Men sen kommer mina tankar & känslor mellan fyra & sex varje dag. De tyckte hon inte var speciellt bra så hon skulle prata med min läkare sen skulle hon höra av sig. Så nöjd med mötet. :) Igår lite senare på dagen så mådde jag väldigt dåligt psykiskt. Oftast brukar jag mår dåligt mellan fyra & sex. Det är då alla tankar om att ta livet av mig kommer & jag bara gråter. När jag börjar känna så brukar jag ta två Atarax & går & lägga mig. För att jag inte ska göra något mot mig själv. Det är verkligen kris vid den tiden & under hela kvällen sen. Bättre att sova för stunden men sen nästa dag vid samma tid känner jag mig som dagen innan. Till sist blir det ett mönster att hålla på att ta Atarax & gå & lägga mig men jag vill verkligen inte att det ska bli ett mönster. Men just nu kan jag inte hantera det jag känner. Så jag ska försöka att inte göra det. Hoppas på att ÖPV hört av sig snart. Men det va krut i kärringen jag fick! :)

-43.6KG!!!

Fy fan vad skönt de va att träna idag. Nu blir de en skön promenad till stan. :-) Vägde mig hade gått ner 4KG sen sist så allt jag gått ner är 43.6KG.

-ÖPV!

Sitter på bussen på väg in & ska träna. Ska bli skönt. Tänkte sluta med Onico idag också. Efter träningen ska jag på möte på ÖPV ska träffa min nya sjuksköterska! Ska bli skoj att se om hon är lika dum i huvudet som hon jag hade innan. J ska med mig.

-Loppis!

Cyklade till C jobb & var där & pratade lite skit. Hon jobbar på loppis på helgerna. Fick med mig en del saker hem som vanligt. Så jag har diskat allt & ställt upp de. :-) K & hans tjej kom till loppisen. Han är en riktig ängel han köpte med cigg till C & Onico till mig! :-) Nu ligger jag i sängen & myser med Mario. Har bäddat rent i sängen. Sist pappa var här sov jag i sängen. Det är jätte länges han var hos mig. Sen han åkte hem så har jag sovit på madrassen i vardagsrummet. Har ställt upp madrassen mot väggen så mitt mål är att ligga i denna stora sängen istället. C & jag ska ut & gå sen ska bli skönt.

-Cykel.

Igår lagade jag min cykel även grannens. Ska även laga C cykel för jag har haft den hos mig hela vintern så måste fixa däcken luften har gått ur. Men jag hoppas på att de bara blir att pumpa den. Jag & C ska gå ner till Vålberg centrum idag hon ska handla cigg. Men de blir när hon jobbat klart. Ska bli skönt att komma ut ett tag.

-Träning, mat & vägning!

Veckan som börjar nu har jag bestämt mig för att träna tre dagar, tyvärr blir de inte dom vanliga tiderna för att jag har massa möten så T kan tyvärr inte hänga med. Men hoppas på att hon kan veckan där på. Ska bli skönt att träna ser framemot det. Ska ge allt jag ha. Ska även börja äta rätt & väga mig varannan v. Ska gå ner mer nu. Tar 5 KG i taget som mål har jag. Vägning varannan måndag tänkte jag, men de lär jag nog glömma.

-Rusta upp & fixa???

Nu har jag bytt gardiner i köket & vardagsrummet. Blev jättenöjd. Har bestämt mig att blir de så att jag måste bo här i 5 år till ska jag & C tapetsera & rusta upp lägenheten. Har renoverat den två gånger förut. Men de har börjat bli så mycket märken i väggarna. Sen är jag trött på att ha vitt i hela lägenheten. Men när jag får besked från SRG så vet jag hur allt blir. Kunde ta upp till ett halvår innan jag fick besked. Hoppas på positivt besked, lite tur ska jag väl ha nu. Men de första jag ska göra i hemmet framöver är att köpa ny soffa hatar verkligen den. Fattar inte varför jag köpte den & ingen annan. Efterklok heter de va?

-Lördag den 6 April!

Igår så tvättade jag, fixade med mina kläder i garderoben. Fixade till vinden för att den såg ut som hej kom & hjälp mig. Den senaste tiden har jag bara kastat in sakerna i förrådet. En hel del ska till tippen. Även kollat igenom skåpen i lägenheten & plockat ut skit som ska kastas. Senare under dagen så mådde jag otroligt dåligt. Alla tankar & känslor kom igen & jag bara grät & kände att jag inte ville leva längre. De är i de stunderna som jag verkligen behöver ha någon hos mig. Jag tog två lugnande & sov tills idag. När jag sover känner jag inget & har inga tankar. Så för att slippa känna så sover jag. De löser inte problemet att sova men för stunden.

-Fredag den 5 April.

I fredags var jag in till Karlstad & träffade J & skrev klart överklagan till IFA i Karlstad. När jag åkte hem så hoppade jag av i Vålberg centrum & mötte upp C. Vi skulle handla. Hon handlade ciggaretter & jag handlade en del mat. Sen tog vi en skön promenad hem med Zola hennes hund. Var så fint väder men det ligger lite snö kvar. På kvällen så kollade jag en hel del på tv var massa bra. Alltid på fredagar är det bra tv från 20 till ca 01.

-Pappa är orolig!

När jag börjat resan hem till Värmland igår så grät jag otroligt mycket. Var så jobbigt att åka. Tänkte en hel del de timmarna jag satt på bussen. Pappa såg på mig när jag var nere att jag gett upp livet & att jag inte vill leva längre. Han sa även till mig att han vet att har jag bestämt mig för att ta mitt liv så gör jag det. Han är jätte orolig, de förstår jag. De har aldrig varit såhär illa jag vet att jag verkligen har gett upp allt, jag vet att jag inte vill längre. Tankarna på bussen fick mig att komma fram till att jag ska försöka ta tag i mitt liv. Börja träna till veckan & starta upp Solareturen igen. När jag gjort detta ett tag så hoppas jag på att må lite bättre gör jag inte det så kommer jag söka hjälp. Jag har försökt länge att ta mig upp men jag kommer bara djupare & djupare ner i de svarta.

-Onsdag den 3 April.

Dagen började med att jag hjälpte pappa med sina gardiner som han skulle lägga upp. Sen så gick vi till min brors lägenhet & hämta min brors hund Chino. Pappa gå ut med Chino en gång om dagen för att min bror & hans tjej jobbar. Vid 15 så kom min lillasyster E från jobbet. Hon jobbar riktigt mycket så har inte hunnit träffa henne så mycket. Tyvärr. Men hon kom hem till pappa när hon slutat. Vi tog & gick ut i det fina vädret gick en hel del vid Kärnan. Pratade & skrattade en hel del. Pratade mycket om när vi var mindre en massa gamla minnen & så. Senare under dagen så mötte jag upp mamma på sjukhuset & efter det så åkte vi & hämtade min lillebror sen åkte vi ut till Bruces skog & gick i det fina vädret. Fick pratat en hel del med mamma kändes väldigt skönt. Blir mer & mer avslappnad när vi träffas. Min lillebror visade vart han hade begravit sin hamster. Efter Bruces skog visade mamma vart min lillebror gick i skolan. Efter det åkte vi & handlade mat & åkte hem till mamma & lagade mat. Lite senare på kvällen så körde mamma hem mig till pappa igen. Där väntade min lillasyster F på mig. Vi hann träffas en stund sen var hon tvungen att åka. Dagen va riktigt mysig & trevlig.

-Sista dagen i Helsingborg!

F kom igår så pappa, jag & lillasyster gick ner till stan & handlade några band till pappas gardiner. Hade en mysig dag. Idag vet jag inte vad som händer. Sista dagen i Helsingborg åker hem imorgon.

-Biljett hem beställd! :-(

Idag vet jag inte vad som händer. Men jag vet så mycket att pappa & jag ska gå ut med Chino. Har varit vaken en stund nu, ska snart äta frukost. Beställde biljett hem igår. Kändes jobbigt med måste hem. Kan inte vara borta från Solareturen så mycket mer.

-Ikea med F & pappa!

Senare under dagen igår så hämtade lillasyster F & hennes kille mig & pappa. Vi åkte då ut till Ikea för att pappa skulle köpa gardiner & lakan. F bjöd på mat på Ikea så vi myste & hade det trevligt. Sen tog vi bussen hem till pappa & han började fixa med gardinerna & när han gjorde de så kollade jag & F på film & käkade godis. Hade en underbar dag igår. Tycker det är så roligt att jag & F har fått så fin kontakt. :) De gör mig så glad. Men åter igen en trevlig dag & mysigt kväll. Kunde inte bli bättre!

-Magnus Stenbocks statyn i Helsingborg!

En ryttarstaty av Magnus Stenbock, skapad av skulptören John Börjeson, avtäcktes den 3 december 1901 på Stortorget i Helsingborg. Det är en av mycket få icke kungliga ryttarstatyer i Sverige. Magnus Stenbocks ryttarstaty är mycket omdiskuterad. [6] Helsingborgs Dagblads Sören Sommelius föreslog 1997 att man skulle sänka "slaktaren från Ringstorp" med häst och allt i Inre Hamnen i Helsingsborg. 1999 skrev folkpartisten Maria Winberg Nordström och vänsterpartisten Peter Ahlbom en motion till Helsingsborgs kommunfullmäktige med förslaget att statyn skulle ersättas med en fredssymbol. I december 1999 röstade majoriteten av Helsingborgs kommunpolitiker mot förslaget. [7] Statyn har av trafikmässiga skäl flyttats ett 20 tal meter. Den stod ursprungligen mitt på Drottninggatan. Förutom ryttarstaty har Stenbock även hedrats på ett flertal andra sätt i samma stad. Bland annat genom att ett kvarter, ett hotell, en galleria, flera gator, skolor och föreningar också har namngivits efter Stenbock. Han förekommer t.o.m. på en äldre öletikett. Ett av Skånetrafikens s.k. pågatåg (lokaltåg) har också döpts till Magnus Stenbock.

-Rådhuset i Helsingborg!

Helsingborgs rådhus, ritat av Alfred Hellerström uppfördes 1897. 1889 hölls en arkitekttävling för att bestämma utformningen av Helsingborgs nya rådhus. Tävlingen vanns av den blott 26-årige Alfred Hellerström som nyss tagit sin examen från konstakademien i Stockholm. I byggnaden håller kommunens fullmäktige sina sammanträden. Det är även kontor för kommunstyrelsens förvaltning. 1965 inrättades här även ett bröllopskapell för borgerliga vigslar. 1967 förklarades rådhuset som byggnadsminne.

-Kärnan i Helsingborg!

HELSINGBORG (KÄRNAN). Redan på 1000-talet förstod den danska kungamakten att utnyttja den strategiska och politiska betydelsen av en borg på den höga strandbrinken vid Öresunds smalaste del, den del som i historiska källor från denna tid omtalas som "halsen". Därav har med stor sannolikhet både Helsingör och Helsingborg fått förleden till sina namn, medan slutledet "borg" torde syfta på de äldre befästningar med stentorn som tidigare funnits där Kärnan nu ligger. Helsingborg omtalas av Adam av Bremen på 1070-talet i hans beskrivning av Danmark och övriga Norden och var då en befäst ort och marknadsplats. Arkeologiska undersökningar visar att den egentliga befästa staden legat uppe på höjderna kring borgen och att tre av de fyra äldsta kända kyrkorna i staden, S:t Clemens, S:t Mikael och S:t Petri, varit belägna uppe på landborgen. 1100-talets borg hade ett rundtorn, s.k. kastal, av sandsten och var omgiven av en hög, mångkantig ringmur. Modellen till de första s.k. tornborgarna hade lånats från romarna och dessa vakttorn uppfördes främst längs kuster, gränser eller genomfartsleder. Vid utgrävningar har man intill nuvarande Kärnan funnit en cirkelformad murrest av det äldsta tornet, som hade ett fundament av gråsten och 4,25 m tjocka murar av sandsten. Tornet blev i ett senare skede påbyggt och fick då en fyrkantig form.

-Promenad i Helsingborg med S & P!

Igår kom min brors x S med frukost. Efter vi käkat så gick vi ut & gick i Helsingborg & gick. Hade otroligt mysigt& trevligt. Hon är väldigt mysig & go S. Pappa va naturligtvis också med oss. Tog en del kort under promenaden. Här kommer lite bilder som jag tog.

-Påskmaten hos mamma!

Vi firade påskafton på söndagen pga att mammas kille jobbade på lördagen. Vi hade otroligt mysigt & åt god mat. Nästan hela familjen var samlad förutom pappa Baloo han ville inte följa med denna gången. Så mina två små syskon med pojkvänner va där, lillebror, mamma & mammas kille. Jag åt en hel del godis. Några i familjen spelade några omgångar Yatzy. Mamma & jag kollade på saker som jag ska beställa från Oriflame mamma säljer de. Så jag hittade en del.

-Lillasyster E & P!

Här kommer en bild på min lillasyster & hennes pojkvän. Bilden är tagen i Pålsjö skog.

-Pålsjö skog!

Min syster & hennes kille kom & hämtade mig i söndags. Dom kom tidigare än vad dom skulle för att vi skulle till Pålsjö skog & gå. Det var otroligt fint väder. Var otroligt trevlig & mysigt. Hade aldrig träffat hennes pojkvän förut men han är riktigt trevlig. Här kommer lite bilder från Pålsjö skog.
Min älskade lillasyster & jag. <3