-Tvättar & mår lite bättre. :)

Kvällen igår va riktigt jobbig. :( Idag mår jag lite bättre iallafall & jag hoppas det håller i sig. Håller på att tvätta & fixa här hemma. Vore skönt att dra & bada. :) Lyssnar på Linus Svenning. :)! Ska ut med  C sen, vi tar nog cyklarna till centrum ska handla lite tänkte vi. :) En liten stund slipper jag iallafall vara själv idag. Har ju Mario men när jag mår såhär så är de verkligen skönt att ha en människa att bara umgås med. Vissa tider hjälper det men bara Mario också. Nej nu ska jag fortsätta här hemma. Vi höres av lite senare kanske.  


???

Ska jag ta en tablett som lugnar ner mig? Jag vill de men då blir jag så frånvarande! Men jag slipper också att känna & må som jag gör nu. Men de hjälper bara för några timmar sen är allt de jag känner nu tillbaka.

-Försvinna!!

Inget känns bra längre! :( vill bara sluta känna, sluta att tänka & sluta att finnas! Dessa tankar som jag har just nu är otroligt jobbiga! All ångest & all smärta! Snälla få de att försvinna!

-Deppig, ledsen & orken är borta!

Mario har varit hos sin barnvakt. Så han kom hem igår. :) Han fick duscha igår, blev borstad & klippte klorna. Han har blivit så go. Har verkligen saknat honom. 

 

Idag har jag varit till affären med C. Hon mår inte speciellt bra men jag fick med henne ut ett tag iallafall. Vad som händer mer idag vet jag inte. Blev just nu så otroligt deppig, nere & ledsen! :( Men de lär väl gå över som vanligt.

 

Alla tankar om att inte vilja kämpa längre, orken & allt de försvann. 


-Helsingborg.

Har varit nere i Helsingborg i tio dagar kom hem igår. Har haft det helt underbart. Massa mys med hela familjen. :) Mycket badning i havet tillsammans med Pappa & L. :) Jag har helt enkelt haft det jättebra, jätte roligt & mysigt. Det har varit så skönt att komma bort från allt. :)

 
 
 
 

-Uppdateringar på G

Jag har tänkt börja skriva igen! :) Kommer med massa uppdateringar under dagen & morgon dagen om vad jag har gjort och haft för mig den senaste tiden. :) Vi hörs lite senare. :) 


-SEMESTER! :)

Nu börjar min semester! :) Åker hem till Helsingborg på onsdag! :) Funderar på att börja skriva igen. Men har inte bestämt mig ännu. I morgon ska jag hämt massa lådor! :)

-R, U-K & L!

Nu ska jag in till stan & träffa R & U-K. R ska ge mig lite papper. Sen ska jag & U-K äta frukost sen drar jag till Solareturen & efter det ska jag träffa L. :) Fullt upp idag. :)

-BESLUTET! :)

Fick en AVI från posten igår. Jag fattade inget alls hade inte beställt något. Jag ringer posten & frågar vad de är som jag ska hämta ut. De visade sig att de va ett brev från Socialförvaltningen i Helsingborg. Nervös som jag var cyklade jag, C & Z ner till Konsum för att få ut det. När vi hämtat ut det så cyklar vi en bit hem & sen så kan vi inte hålla oss längre utan stannar på vägen & öppnar brevet. Jag läser igenom det & de visar sig att de är min utredning & mitt beslut. Äntligen kan jag pusta ut ett tag hoppas jag. :)