-Nästa helg blir det Kristiansta & Tropikariet!

På fredag ska vi sova i Kristianstad för att M ska hjälpa sin pappa på lördagen. Ska köra med motorsågen & såga ner massa träd. M vill inte att hans pappa gör det själv. Vilket jag förstår olyckor händer så ofta när man är äldre.
 
Söndagen nästa helg har vi bestämt att vi ska till Tropikariet i Helsingborg. Vilket ska bli väldigt skoj.  

-Inspektion av lägenheten!

På onsdag 16:45 kommer den nya kvinnan från SOC som ska inspektera lägenheten. Vilket känns skönt så att man slipper ha SOC här på ett tag igen. Men jag hoppas bara hon kollar genom lägenheten & går sedan som min förra kvinna gjorde. Hon var typ inne i lägenheten max 5 minuter sen var det klart. Men med min tur får jag säkert en så seg jävel.  

-Första julklappen köpt! Tvätta o.s.v. idag!

Igår var vi till Ikea fynd i Älmhult. Köpte nya gardiner till vardagsrummet, lite servetter, dukar att damma med & även en julklapp. Gäller att börja i tid. Haha.
 
Idag har jag varit & promenerat med R. Sen har jag stryket gardinerna till vardagsrummet som vi köpte igår & satt upp dom innan jag gjorde det tvättade jag fönsterna invändigt & utan på. Ska ner & tvätta klockan 12 tänkte jag om ingen tar tvättiden som händer ibland. Har även diskat, sugit golv & skurat. Packat in lite saker jag sålt på Tradera som jag ska gå ner med till Posten sedan.  

-Haft en underbar helg på Hotell o.s.v.

I fredags sov vi på Scandic Hotell i Malmö. Vilket var så trevligt & mysigt. På lördagen så var vi på museum mitt i Malmö. Var inne i en U-båt vilket var väldigt fränt & skoj måste jag säga. Men gud så trångt det är i en U-båt. Sen kollade vi på massa annat också. Men det jag gillade mest var alla djuren.. Haft en underbar helg med massa skoj & mys. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Psykologen & Sjukgymnasten gick så bra igår!

Var ju till Psykologen igår & det var väldigt skönt att komma till henne måste jag säga. Mycket att prata om efter 2 månaders uppehåll.
 
När sjukgymnasten masserade mig så gick väldigt bra. Hon klarade av att massera hela ryggen igår. Men jag kunde inte slappna av under perioden hon masserade. Men kändes ändå så skönt efteråt.
 
Idag har jag dock väldigt ont om jag säger så men det burkar jag ha dagen efter. Ser fram i mot näst nästa vecka redan. Kändes så skönt. Idag har jag diskat, plockat, sugit golv & varit till Posten & skickat lite saker som jag sålt på Tradera.
 
Har även budat en hel del på vissa saker på Tradera. :) Har även köpt lite saker av en väldigt bra kompis i Torsby. Hon har faktiskt egen loppis.  
 
Har även försökt att installera min WI-FI skrivare, kopiator & scanner på datorn men har faktiskt inte lyckats så bra med det. Haha. M får nog hjälpa mig med det. 
 

-Hotell & museum i morgon! :-)

I morgon ska jag & M till Malmö eller Lund mins inte vad det var. Vi ska sova på Hotell & sen ska vi gå på något museum & kolla på militära u-båt & massa annat.
 
Ska bli skönt att komma bort & göra något annorlunda för en gångs skull. Ser verkligen fram i mot helgen. Ska bli så skoj. :-)

-Psykologen & sjukgymnasten!

Har diskat & fixat hemma. Sen tog jag bussen ner till Knutpunkten & hämtade ut medicinen jag beställt som jag skulle göra igår.
 
Sen tog jag bussen upp till sjukhuset det var faktiskt första gången jag åkte själv.
 
Nu sitter jag på sjukhuset & väntar på att klockan ska bli 10 då blir det psykologen & sen sjukgymnasten med massage.
 
Ska bli skönt att få ventilera lite med psykologen & sen bli lite avslappnad av massagen. Om jag nu blir avslappnad när jag har så ont.
 

-Veckan bara fortsätter jag gå!

Idag kommer dom & fixar i lägenheten. Ska även ner & posta lite packet. När dom har varit här & kollat fukt & mögel så ska jag diska & sådant tänkte jag. Får inte använda vattnet nu tills dom har varit här. Funderar på att åka ner till Apoteket när dom varit här för att hämta min medicin som har kommit.
 
Känner mig väldigt trött i huvudet idag har sovit väldigt dåligt i natt. Men det är så det är. Imorgon ska jag till Psykologen & på massage vilket ska bli väldigt skönt. Var ett tag sedan nu. Ställde in förra veckan pga. att jag inte orkade ta mig dig.
 
Det känns som att det ska bli regn idag vilket känns väldigt skönt måste jag säga. Jag hoppas på att det blir det.
 
Har om dagen så köpte M en scanner, kopiator & skrivare till mig. Ska bli väldigt skönt att slippa springa till Biblioteket varje gång jag måste ha något kopierat & scannat.  

-Önskar att fler hade orkat att gå Kursen! Men nu är det tid att anmäla vilka som ska med! :) Äntligen!

Har även fått kurstiderna till kursen på HAB så jag ska ringa & anmäla mig, Pappa Baloo & antagligen mig kontaktperson. Hon var också intresserad av att gå den. Så nästa månad blir det föreläsning vilket ska bli så skoj. Framförallt så tror jag att både Pappa Baloo & min kontaktperson kommer förstå mig så mycket bättre än vad dom redan gör.
 
Önskar bara att fler hade ork & lust att gå den. Då jag känner mig väldigt utpekad när det gäller vissa saker. Och att jag känner mig oftast att min omgivning inte förstår mig. Men nu är det som det är. Kunde ju varit så illa att jag hade fått gå själv. Eller hur? Huvudsaken är att Pappa Baloo som betyder mest för mig går den. Det betyder så otroligt mycket för mig. Han visar att han bryr sig & vill kunna förstå mig bättre.  

-Mögel & fukt kolla av lgh onsdag eller torsdag.

Idag har jag rensat avloppen pga. att dom kommer imorgon eller på torsdag från Kärnfastigheter & en annan kille som ska kolla mögel & fukt i lägenheten. Så fick ett brev för ett tag sedan att allt sådant skulle vara gjort.
 
Har ytterligare fått sålt lite på Tradera som jag snart tänkte att jag skulle packa & göra iordning så att det bara är att skicka när pengarna är inne.  

-Inbrott!

Det är otroligt att man inte får ha saker i fred. Igår upptäckte vi att jag haft inbrott i förrådet. Först är metallgallret klippt i, sen har de försökt att böja upp metall dörren & sen slutligen har dom klippt av låset.
 
Förrådet är länsat på saker inte något värdefullt kvar. Det som fanns kvar har jag ställt upp i lägenheten nu. Så det är en ända röra här.
 
Gjorde en polisanmälan igår via telefon & sen fick jag en mejl adress där jag skulle skicka in & redogöra vad som blivit stulet vilket jag gjorde. Fick ett mejl om att Polisen hade tagit i mot det.
 
Nu på morgonen har jag ringt mitt försäkringsbolag & redogjort vad som har blivit stulet från förrådet. De ska skicka ut papper till mig så att jag kan fylla i lite med information & de papperna har jag imorgon.
 
Nu på morgonen har även mitt hyresbolag för lägenheten ringt upp & de ska kontakta mig för att kunna laga skadorna på förrådet. Vilket känns skönt men har ändå bestämt mig för att inte ha något viktigt i förrådet längre. Men det är ju lite svårt när man bara bor i en ett det är ju lite med plats & så.
 
Det måste vara någon i huset som gjort inbrottet eftersom att man måste ha bricka för att komma ner till förrådet. Den dörren står aldrig öppen. Och i detta trapphus förvånar det mig inte. Bara massa missbrukare & annat knepigt folk som bor här!  

-Tradera Jippi säger jag bara!

Idag har jag först varit till Apoteket, banken, Skatteverket & även FSK. Tid att ansöka om fonder nu ju. Sen var jag inom Oj & handlade mat tills ikväll. M kommer tydligen hem senare idag. :)
 
Såhär ser det ut när man säljer på Tradera!  
 
 

-Vaknade tidigt. Tid för fondsök också!

I natt vaknade jag halv tolv & har varit vaken sen dess. Verkligen varit omöjligt att sova i natt.
 
Idag slutar mina aktioner runt 11:40 så ska följa dem tänkte jag. Sen efter det ska jag ner till staden till banken & fixa lite fondpapper. Jag ska även inom en runda till Apoteket.
 
Nu ska jag se en runda på Gränsen på FOX & fortsätta sms:a med M!  

-Läkartid bokad! HÄnder saker nu!!!

Röntgenbilderna skulle vara hos min läkare på Vårdcentralen om ca 2-3 veckor så har ringt & bokat en tid till läkaren om en månad. Alltså den 16 September. Vilket också känns jättebra!
 
Jag hoppas ju på att röntgen visar något så att jag kan få en förklaring till varför jag har sådan värk. Om den inte gör det så är det ju bra att jag har bokat en läkartid till min läkare på Vårdcentralen för vidare prat om hur vi ska gå vidare. Visar röntgen något så är det ju även bra att ha en läkartid så att man kan diskutera vidare där hur man går vidare. Han är så svår att få telefon tid med & att få ett besök till, så gäller att vara ute i god tid!
 
Nu ska jag städa upp lite här hemma, plocka, suga golv, diska osv.  

-Träningskortet förlängt nu! :)

Nu har jag varit ner till staden igen & förlängt mitt träningskort & varit till FSK & lämnat in alla busskvitton & avtalet på träningskortet. Känns skönt att äntligen orka att ta tag i saker. 

-Promenad, busskort & Apoteket!

Har även varit med R idag & gått en runda innan röntgen. Sen har jag köpt nytt busskort & nu ska jag till Apoteket & hämta ut lite mediciner. Kan behövas ibland.

-Röntgen gjort nu! :-)

Nu har jag varit till röntgen minst 13 bilder tagna. Men nu är det gjort. Gick på dropp in tiderna istället för att boka tid. Va där ca 9:30 öppnar dropp in 10 kom in 9:40. Så de va snabba ryck. Skönt att äntligen ha de gjort måste jag säga. Hoppas bara på att dom hittar något nu också så man kan få en förklaring på varför man har ont. Är de inget fel på röntgen så måste de ju vara infektionen som är fel. 

-Infektion men Vårdcentralen tar inte tag i det!

Pratade med Vårdcentralen igår & alla prover förutom infektion provet visade bra. Men enligt sjuksköterskan som jag pratade med så är det inget Vårdcentralen tar tag i. Sen att fortsätta träna enligt henne skulle inte vara farligt.
 
En kompis frågade mig när jag berättade detta sjuksköterskan sagt till mig om att inte Vårdcentralen tog tag i det men infektionen. Då frågade min kompis ironiskt ”Nähe är det då Veterinären du ska gå till.” Måste säga att jag ASGARVA när hon skrev detta! Men man kan ju faktiskt börja undra!
 
Måste säga att sjuksköterskan verkade helt puckad! Får man skriva så? Jo det tycker jag man får! Nämner ju inga namn så det kan väl inte skada!  

-Linus? Diabetes, höfterna & ringa Vetrinären idag!

Katterna mår bra. Inget kiss från Lillan ännu & jag hoppas det håller i sig. Mario är lika sprallig som vanligt. Den katten har nog lite AD/HD den också.
 
Linus där emot börjar nog få problem med höfterna verkar det som. Han gör ljud ifrån sig när han ska upp i sängen, soffa & så. Han brukar prata men inte riktigt så. Ska ringa Veterinären idag & råd prata lite med om vad dom tycker jag kan göra för att underlätta för han & om de vill att jag ska komma in med honom. Vi vill ju inte att han ska lida om han nu skulle göra det.
 
Det är lika dant med hans kiss han kissar inte på flera dagar & när han väl kissar så kissar han en hel sjö. Så jag har tänkt lite på om det kan vara diabetes som han fått. Gamla katter kan ju få det.
 
Är det någon som läser min blogg som har eller har haft en katt med diabetes?
Hur upptäckte nu det?  

-Vaknade vid 3 en runda! Men är ändå så pigg i huvudet. Såå SKÖNT!

Idag vaknade jag första rundan vid 3. Men somnade om lika snabbt igen. Sen har jag vaknat från & till hela tiden men låg till hela halv 10 i sängen. Har diskat & fixat lite här hemma, små plockat & sugit lite golv som vanligt. Nu ska jag bara ut med soporna & även ner med lite saker till källaren. Nu sitter jag vid datorn & följer lite Auktioner på Tradera! Ska börja plocka fram sakerna jag fått bud på & packa de så att det bara är att skriva adress på dem när jag väl fått in pengarna för det. Lika bra när man inte har något att göra.
 
Måste säga att mitt huvud är inte speciellt trött idag. Utan jag känner mig utvilad & pigg! Känns som man fått ett nytt huvud! Haha! Men jag tog också dubbel medicin igår som jag inte brukar göra. Men tog ju den mängden jag får ta vid behov & gjorde det för första gången igår & känns underbart att vara så här pigg i huvudet. En ny Anna måste jag säga. Det är kanske den mängden jag ska fortsätta med istället. Ska prata med läkaren nästa gång.  

-Vårdcentralen angånede provsvaren & träning!

Jag ska även ringa Vårdcentralen & se vad proverna gav för svar som jag tog förra veckan. Ska även rådfråga dom om det är läge att fortsätta träningen & massagen nu innan röntgen. Kan ju hända att jag förstör något i rygg, nacke & armar eftersom att vi inte vet vad det är som är fel. Bättre att vara på den säkra sidan & höra med dom tycker jag. Men det vore skönt att äntligen komma i gång nu när jag rätt ut saker med R.  

-Hunnit massor idag!

Har fått sålt ännu mer på Tradera nu. Går mycket bättre att lägga ut sakerna där än vad det gör på Facebook. Har diskat nu & ska suga golv snart tänkte jag. Har även packat in det som jag fått sålt på Tradera så jag tänkte gå ner & skicka det sen. Även ätit frukost & skrivit ett mejl till min GM. 

-Fixa här hemma & Tradera!

När ryggen har slutat göra så ont ska jag ställa mig & diska & plocka lite här hemma. Sen ska jag börja packa in lite saker för att skicka iväg som jag sålt på Tradera. Skönt att bli av med lite måste jag säga.

-Träning!

Idag har jag varit ut med R & gått en lång runda vilket var jävligt skönt. Men när jag kom hem & gick upp för trapporna kissade jag ner mig för att jag har så ont i ryggen. Det är som hundra knivar i ryggen. Men nästa pass med riktigt träning på gymmet blir på onsdag. Ska även ringa Vårdcentralen & fråga om det är okej att träna & gå på massage nu innan röntgen så att det inte förstör ännu mer i kroppen.
 

-Huset, träning & jobb!

Vi fick massor gjort i huset igår. Vi var även till M föräldrar en runda. Idag har vi varit & handlat & sen har vi bakat lite. I morgon är det träning! Och M åker på jobb igen hela veckan som det ser ut nu.
 
 
 

-Påväg till huset! :-)

Sovit hur gått helst sov till hela halv tio. Nu är vi påväg till huset för att fixa, klippa lite gräsmattan & rensa i pannrummet & städa upp efter installationen. Vi har ju bara ställt allt i massa högar för att de ska komma åt.
 
M bil har varit på service igår & den går mycket bättre & har fått ny mjukvara så att det känns inte så mycket längre när han gasar.
 

-Tradera!

Idag har jag städat & fixat. Varit & handlat också. Idag ska jag & M äta Tacos. Han kommer hem från jobb idag. Ska bli skönt & träffa honom igen måste jag säga.
 
Igår la jag ut massa annonser på Tradera, har redan fått bud på vissa saker & en del är redan köpta till fullpris som jag satt. Så har kontaktat dem som budat, vunnit & har packat sakerna som ska skickas.
 
Är en tjej som ska komma redan idag & hämta en Mixer. Ska bli skönt att bli av med den har enbart varit i vägen måste jag säga.
 
Gjort ordning lite i mina pyssel saker också. Så att jag får mer plats. Är ont om plats i en liten etta måste jag säga. Lättare när man bodde i en tvåa. Men man får vara glad för att man har tak över huvudet. Eller hur? Det är jag i alla fall.  

-Ställde in psykologen & det idag!

Ställde in psykologen & sjukgymnasten idag pga. att jag inte mår så bra & har extremt ont idag. Så jag ska bara vara hemma idag. Kanske gå ner till Arne & handla lite, sen bara sitta vid datorn, kolla lite på tv & lyssna på musik. Tänkte även gå ut & gå en runda.
 
Psykiskt mår bra förutom att jag har enorma humörsvängningar men det är väldigt naturligt när inte vitaminerna stämmer i kroppen sa läkaren. Men jag hoppas att det snart blir bättre nu med vitaminerna jag börjat få.  

-Träning i morgon & nya tag!

I morgon ska jag palla mig iväg & träna sen så ska jag försöka hålla det måndag, onsdag & fredag som förr. Vet att jag mår betydligt mycket bättre när jag tränat än vad jag gör när jag inte tränar. Jag känner den där ron i kroppen efter träningen, jag känner mig trött i kroppen & inte bara i huvudet. Jag vet att träning både är bra för alla & för mig är det en enorm medicin.  

-Träningen fungerar INTE alls!!!!! Hmm!! Inte pga. mig!

Träningen fungerar inte för fem öre & det är inte pga. mig utan pga. Kontaktpersonen. Hon har ställt in nu i säkert 3 veckor vilket inte är acceptabelt så länge till för mig. Hon säger att allt blir som vanligt efter den 29:e denna månad & att allt beror på hennes nya jobb. Vilket jag också tror på! Jobbet är viktigare har jag även sagt till henne!
 
Hon har bett om ursäkt & om förlåtelse flera gånger. Och jag har tålamod. Men blir det inte bättre efter den 29:e denna månad har jag skrivit till mig GM att vi nog får diskutera en ersättare. Vilket jag INTE innerst inne vill. Jag verkligen avgudar R. Hon är en sådan fantastiskt människa, har förståelse, empati, hon vill verkligen mitt bästa & är en sån rak & ärlig person som jag behöver! Inga krusiduller med henne inte! En person som henne finns det inte tillräckligt många av i vårt samhälle tyvärr!  

-Lunch på stan med E!

Har varit till stan & käkat lunch med E. Vi har ätit Thai, vi satt länge & snackat massa skit. För en gång skull kände jag mig inte stressad när vi sågs. Brukar alltid få så bråttom när vi ska ses för att massa annat dyker upp samma dag. Gav henne en sen födelsedagspresent som jag hoppas hon får användning för. Jag har haft en jätte trevligt dag.
 
Om någon timme ska jag göra stuvade makaroner & köttbullar tänkte jag. Idag är det väl inget speciellt på tv vad jag kan se i tv appen. Blir väl att se på Fox vid 19 på Förrådsfyndarna. Det är ett av mina favorit program. Men tycker alltid nästan så synd om Barry han brukar oftast gå back på sina köp. Men när han väl köper något fint så brukar han bara kasta ut det ur förråden så att det blir förstört. Försiktig med sakerna bukar man vara men det har väl aldrig han fått lära sig. Haha.  

-Läkar besöket gick bra & massa remisser är skickade nu!

Var ju till läkaren på Vårdcentralen förut & det gick väldigt bra. Han ska skicka remiss för röntgen & han skulle skicka lite mer remisser till olika avdelningar. Så det börjar hända saker nu. Som han själv sa så är det inte normalt att behandlingarna hos sjukgymnastens inte har hjälpt på ett år. Så vi skulle verkligen jobba vidare nu & verkligen kolla igenom allt så att vi får rätsida på vad som är fel i min kropp. Han tog också en hel del nya blodprover på mig för vidare utredningar så att det redan var gjort. Ser fram i mot kanske låter hemskt men jag hoppas, hoppas & åter hoppas att de hittar något fel så att jag har en förklaring till varför jag har så ont & till varför min kropp inte tar upp vitaminerna i maten & i tabletterna som jag tar. 

-Städat, psykologen & sjukgymnasten för massage imorgon!

Nu har jag städat & fixat. Duschat också snart iväg till doktorn på Vårdcentralen. Vilket ska bli skönt & jag hoppas han kan ge mig något mot min värk. 
 
Känns skönt att jag städat upp här så att de har blivit ordning & reda igen. Rensat kattlådan, sugit golv, diskat & vattnat blommorna.
 
Imorgon är det tid för psykologen efter semestern & jag tycker det ska bli så skönt att komma dit. Efter psykologen är det en runda med sjukgymnasten & massage. Vilket också ska bli skönt om jag ens klarar av att bli masserad nu när jag har så ont. Men jag hoppas att de går.

-Pannan klar & Läkarbesök idag!

Pannan för varmvatten är installerat & klar nu i huset. Krånglade lite med någon sladda som va fel kopplad men de hittade de snabbt. Vi körde hem till Helsingborg igår igen & idag har M kört på jobb igen & nu är allt som vanligt.
 
Idag ska jag till läkaren för vidare utredning av min värk. Och jag hoppas att något kommer hända nu. Efter det ska jag träffa E, äta lite mat & snacka massa skit. Efter det ska jag hem & träffa pappa Baloo.

-KL 05:45

Idag åkte vi till huset runt kvart i 6. Elektrikerna är här nu & kopplar allt till pannan. Jag & M har satt upp gardin saker på Altanen så ska vi köpa tyg & sy gardiner i vinter som vi kan sätta upp nästa sommar.
 
Idag ska vi också till Ö&B sen ska jag även till posten & hämta allt jag beställt från dammsugarpåsar.nu.

-Djurvän & ett gott hjärta för djur!

Katterna mår bra i lägenheten & är just nu ensamma hemma. Jag hoppas att Lillan inte har kissat i sängen när vi kommer hem. Dom är så trötta & lugna i lägenheten efter att dom varit i huset. 
 
I huset har dom ju fullt upp. Massor av utrymmen att springa & hålla koll på. :-) 
 
Alla har nog förstått att katterna betyder väldigt, väldigt mycket för mig! Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan dom!
 
Många säger att jag är en enorm djurvän & att jag har ett gott hjärta för djuren. Och ja det har jag.
 
Eftersom att katterna inte håller på med tissel & tassel! Utan man vet när dom vill gosa & inte! Dom är lätta att ha & göra med! Dom sviker aldrig & dom finns alltid för en!

-Träningen har varit slapp!

Träningen hat varit slapp efter semestern nu! Vilket känns väldigt piss. R har ställt in många gånger nu. Men det är sånt som händer. Men att skriva att man kan vissa dagar & att jag åker från Kristianstad dagen inna för träning & hon sen ställer in dagen jag kommit hem känns inte okej längre! Mycket åkande i onödan! Känner mig besviken på detta!

-Huset & mycket i veckan!

Åkte tillbaka till huset igår natt pga att dom kom idag & ska installera pannan. Pannan står på sin plats men är inte i funktion än. Katterna är hemma & vi åker hem senare idag igen.
 
Ont i kroppen som vanligt. Vill att det ska bli onsdag så jag kan få komma till läkaren. 
 
Onsdag & torsdag har jag fullt upp. Onsdag är det träning som det ser ut nu, sen läkaren, sen mat med E & sen kommer pappa Baloo. Torsdag är det psykologen efter semestern nu & sen sjukgymnasten med massage. 
 
Rutinerna börjar komma igång igen. Vilket känns väldigt skönt måste jag säga.

-M familj, handlat & städat m.m!

Idag har vi haft besök av M syster, man & barn. Det var första gången jag träffade henne & hennes man. Dom var väldigt trevliga. Sen har vi varit & handlat, vilket behövs ibland. Jag har diskat, städat toaletten & vikit tvätt också. Nu håller M på att såga av röret i skorstenen sen är allt klart inför installationen på måndag & tisdag för nya pannan. Idag ska vi äta hemmagjord lasagne.

-Psykiskt mår jag bra men inte kroppsligt!

Psykiskt mår jag bra & sover betydligt bättre här i huset. Vilket är så skönt! Känner den inre ron som jag pratat om så mycket & är så avslappnad måste jag säga.
 
Kroppsligt har jag väldigt ont i överkroppen & smärtan blir bara värre & värre. Men har fått en läkartid på onsdag för fortsatt utredning på antagligen infektionen som jag antagligen har i kroppen. Känns som det börjar hända saker nu! Känns så skönt!

-Linus blev så glad!

Katterna mår som bäst här i huset! Man märker sån stor skillnad på dom. Igår när vi hade varit & handlat så när vi kom hem skulle jag öppna dörren till Altanen & Linus flög på dörren & pratade högt. Han blev så glad när han skulle få gå ut där. Har aldrig sätt honom sån & det var rätt roligt att se. 
 
När jag öppnade fönsterna på Altanen så flög Linus upp & satt sig, kollade ut, han hade det jätte mysigt & skönt. Man såg det verkligen på honom! 
 
I huset är dem mycket lugnare!

-La plattor igår!

Igår så la vi massor av plattor till pannan utanför huset som den ska stå på. Blev faktiskt riktig bra! Vi åt kotlett & potatisgratäng till middag. Vilket var väldigt gott. 
 
Idag ska vi fortsätta med att såga ner röret i skorsten. Sen kommer han syster kanske & säger hej till oss. Har aldrig träffat henne. Träffade hennes barn för första gången igår!

-Landat i Kristianstad!

Nu har vi landat i Kristianstad & pannan är precis levererad. Var väldigt stor måste jag säga. Massor att göra tills den ska installeras på måndag & tisdag det var mycket därför vi åkte hem idag. Nu ska vi i väg till M föräldrar & hämta lite verktyg sen ska vi åka & handla lite mat.

-Kommer idag! :-)

M kommer idag istället. :-) vet inte om vi åker till Kristianstad ikväll eller i morgon! Hoppas på ikväll!
 
Vissa människor blir jag bara så besvikna på!

-Mario!

 

-Tvättar!

Jag håller på att tvätta just nu. Varit ute med soporna & varit & handlat lite. Ska börja packa för i morgon också tänkte jag. Har varit vaken sen 3 i natt så börjar känna mig rätt trött. Så kommer att bli att jag vilar efter att tvätten är klar tänkte jag. Detta med att sova bra är ett mysterier måste jag säga. Vissa dagar sover jag hur bra som helst andra inget alls.  

-Till Kristianstad i morgon igen!

Imorgon åker vi till huset i Kristianstad igen. Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag igen. M har jobbat klart för denna veckan.
 
Idag ska jag städa lite & packa. Sen ska jag se om de blir så att jag träffar pappa Baloo ett tag också.
 
Ska även försöka fotografera Mario & Lillan & lägga upp.

-Mario, Linus & Lillan!

Lillan har bott hos mig väldigt länge. Hon började kissa lite här & var. Så jag åkte & steriliserade henne. Samtidigt som jag gjorde det så tatuerade dom henne i örat & vaccinerade henne. Visade sig att sterilisering inte hjälpte mot kisset. Samtidigt hade vi med Linus & Mario också för kontroll & vaccination.
 
Jag kollade även upp Linus knöl på hans tass & veterinären sa att det var en förhårdnad. Så jag köpte en elektronisk fil av E i Torsby & den visade sig att den var prefekt. Istället för att krångla med att fila för hand som jag gjort så tog jag bara den elektroniska filen & förhårdnad var borta på max 5 minuter. Underlättade både för mig Linus!
 
Jag & M har kommit på olika lösningar när det gäller Lillans kissande. Så vi har köpt en sådan grej i väggen som sprutar ut något i luften. Sen har vi satt upp sänghimmel för sängen som vi kan dra för. Vilket har hjälpt.
 
Men sedan vi har varit i det stora huset nu i sommar så har hon inte kissat i lägenheten på snart 3 veckor. Så jag tror att hon har behövt att vara på större plats.

-Linus fotomodell igår!

Igår fick Linus bli fotomodell! Blev faktiskt riktigt nöjd med bilderna! Det är ett bra tag nu som jag haft Linus! Han är en sån fantastiskt katt med sådan mysig personlighet!
 

-Dammsugarpåsar.nu!

Nu kan jag dammsuga golven i fortsättningen beställt massor till dammsugaren nu. Det är viktigt när man har djur att man har en bra dammsugare. Jag beställer alltid mitt från Dammsugarpåsar.nu. Billiga, bra & snabb leverans. Jag hade som tvång innan att dammsuga varje dag men nu gör jag det när det behövs. Men oftast blir det varje dag eftersom att jag har djur men det är inte hela värden om jag inte gör det en dag. Förut mådde jag dåligt när jag inte gjorde det varje dag. 

-Infektion & värk i ett & ett halvt år! Är det okej?

Förra veckan var jag riktigt dålig både kroppsligt & psykiskt. Lite sömn, värk o.s.v. Men har sovit väldigt bra de har två dagarna nu. Kroppsligt har jag värk som vanligt & jag har fått en läkartid nu till läkaren för vidare undersökning av värken & infektionen i kroppen som Södermottagningen alltså psyk såg på blodproverna. Känns skönt att det äntligen börjar hända saker & jag hoppas att de hittar anledningen till varför jag har så ont i armar, rygg & nacke. Började med att jag hade ont i höger arm så att jag inte kunde stänga bildörren o.s.v. men nu har det gått över till hela överdelen av kroppen.
 
Jag måste säga att jag tycker det är för jävligt om det nu är så att jag har gått med en infektion i ett & ett halvt år. När jag från allra första gången sökte för värken fick jag träffa en läkare som konstaterade att jag behövde träna armen & att jag skulle träffa en sjukgymnast. Vilket jag gått till nu i ett & ett halvt år varje vecka har jag varit där. Inte missat en gång. Provat akupunktur, tens & fått träningsprogram på gymmet som jag gör & massa massage. Men allt utan resultat.  

-Förvirrad pappa Baloo!

Pappa Baloo är helt förvirrad måste jag säga. Han har sagt nu i två veckor att han ska till Vårdcentralen men nu visar det sig att det är nästa vecka. När den nya veckan kommer så ändrar han & säger att han sagt fel. Så han har varit där i två veckor nu enligt honom. Han har ingen koll på något längre. Haha. Men har han haft det någon gång på många år haft det?
 
Men jag älskar min pappa Baloo lika mycket ändå. Han betyder mest för mig. Och jag vet inte hur jag skulle klara mig om han gick bort. Jag har skrivit det tidigare att det skulle bli väldigt jobbigt & det går i perioder när jag tänker på att den dagen kommer för alla.
 
Idag ringer pappa Baloo vid 12 för att vi ska diskutera om vi ska cykla, ta bussen eller gå till stranden. Han ville bada idag så vi ska ta oss iväg så han får göra det.  

-Söder.

Idag tänkte jag dra ner till Söder & äta lite Thai. Sen ska jag träffa E & promenera lite & dra till Apoteket & hämta ut medicin jag har beställt. Sitter nu & lyssnar på musik & bara tar det lugnt. Kan vara skönt ibland. Har städat här lite & fixat. 

-Helgen har varit kanon bra!

Har inte skrivit under helgen då jag har varit med M & Pappa Baloo. I fredags var vi på bio jag, L & M & såg Minionerna. Filmen var inget för mig om jag ska vara ärlig. Men gick att se på. Sen i lördags så var vi & handlade & hade pappa Baloo här på mat.
 
Pappa Baloo var även här igår. Igår var vi även i Kristianstad hemma hos M & fixade massa saker nu när den nya pannan ska komma. Den han har nu har gått sönder så han har beställt en ny. Haft en kanon helg som vanligt.