-Värk!

Varit till läkaren idag på Vårdcentralen. Fått iväg remiss till ortopeden så att jag kan fixa sko inlägg. Även tagit upp om min värk så de ska göras en grundlig undersökning nu så fått en tid till en specialiserade sjukgymnast.
 
Efter läkaren åkte jag ner till OJ & handlade lite. Gick även inom djuraffären & handlade kattgodis till de små trollen. :-)
 
Nu ska jag städa lite & bara vara.

-Helgen som varit!

I fredags var jag till optikern & kollade ögonen & det visar sig att jag ser 50% med ena ögat & andra 100%. Har beställt två par nya glasögon som ska komma inom 10 dagar.
 
På lördagen kom M lillasyster hit & sov över till söndagen. Så på lördag var vi till Malmö till Returhuset & kollade, sen åt vi på restaurang & åkte till Dollar Store! På kvällen kollade vi på film, käkade friterade Vårrullar & ris.
 
Haft en jätte mysig helg med mycket skoj.
 
Igår måndag hämtade vi lillebror L & åkte med han hem till M så han fick se hur M bor.

-Fonder & Aktivitetsersättning!

 Idag ska jag fixa det sista ned fonderna, ska till Skatteverket bla. Ska träffa P på Bibblan & kolla igenom pappren.
 
Sen ska jag hämta mitt läkarutlåtande till ansökan om Aktivitetsersättning. Som jag också ska skicka in idag.

-Snus & mejl!

Skrivit till snus bolaget som jag köper snus av om att nästan helften av portion snusen är sönder. Mejlar Hotmail också då jag alltid har problem att komma in på mejlen. Så har fått börja använda en annan mejl.

-Katterna!

Köpte en värme dyna till Katterna igår. Linus & Mario har upptäckt att den är väldigt skönt. Linus ligger på den just nu. Roligt att se att den uppskattades. Linus pratar väldigt mycket om dagarna. Tror han saknar M. 

-Idag har jag inte gjort mycket.

Idag har jag bäddat rent, sugit lite golv, diskat & fixat. Ska packa in dop presenten sen tänkte jag. :-) suga lite mer golv.
 
På lördag kommer M lillasyster på besök & ska sova över. Ska bli riktigt skoj.

-Södermottagnigen!

Håller på att krångla med läkar utlåtandet från Södermottagnigen. Ringt i 3 veckor nu & det är fortfarande inte klart. Ringde idag & ringer dom inte tillbaka idag så kan jag hämta det senast onsdag nästa vecka! Sen är det tid för att skicka in ansökan om vidare Aktivitetersättning.
 
Ligger & kollar på TV nu. Ska snart fortsätta packa.

-Huset idag!

Idag ska vi åka till huset & fixa. :-) Bestämt att jag ska vara lite i trädgården & fixa. I morgon ska vi hämta min förlovningsring som vi lämnat in för att förstora! :-) ska bli skönt att kunna använda den igen! :-)
 
Ska bli skönt att komma ut lite då jag varit osocial hela veckan & inte varit ute. Har liksom inte orkat att gå ut. Har velat ha en vecka där jag bara gått i mys kläder & bara varit! Vilket är väldigt skönt i bland.
 
Igår städade jag badrummet från golv till tak. Sög lite golv, damma, torkade golv i hela lägenhet. Skönt att få de gjort. 
 
M har också för någon vecka sedan sätt haspar på alla fönster så att katterna inte kan gå ut när vi öppnar dom. Har även fått besked om att jag kommer få ett förråd men när vet dom inte. Men det tror jag att jag har skrivit innan. Ska blir skönt att få bort sakerna i vardagsrummet!
 
Längtar tills jag ska göra synundersökning & fixa glasögon. Ska bli skönt med nya.
 
Idag har jag diskat, packat lite osv.

-Har lite att göra tänkte jag!

Idag är det tvätta som gäller kan behövas ibland. Sen ska jag diska lite, suga golv, damma lite, rensa kattlådan & gå ut med soporna.
 
Ska lägga upp lite annonser på Tradera idag också. Sortera någon gadrob också tänkte jag. Jag kommer att få ett förråd har dom kommit fram till nu. Men när vet jag inte än.
 
Har redan kollat lite på nya glasögon. Hittat lite bågar som jag gillar. 
 
På fredag åker vi hem till Kristianstad & stannar till lördag. Har lite att göra där.

-Fått en Fond för nya glasögon! :)

Det blev inte psykologen & massage idag, tyvärr. Sov väldigt länge idag. Har diskat, städat ugnen, duschat, rensat kattlådan. Nu ligger jag i sängen & kollar på TV.
 
Igår fick jag brev om att jag fått en fond till att köpa glasögon. Så det blir snart ny synundersökning, nya glasögon & sånt.
 
Har även plockat ihop pappren till de nya fonderna jag ska söka. Ska gå till Biblioteket & kopiera lite när jag orkar. Det är inte ansöknings stop än på ett tag.

-Fond tider.

Helgen har varit jättebra. I lördags var vi hem till M & vi va även till IKEA i Älmhult. Vi var även hem till M föräldrar en snabb sveng.
 
Nu är det fond tider igen. Så nu har man lite att fixa med. Ska till Biblioteket i morgon & kopiera lite & fixa. Ska även till HAB till psykologen & massage i morgon.
 
Idag kommer pappa Baloo på middag. Ska bli roligt att träffa honom.

-En vanlig fredag!

Nu har jag rensat mina smycken. Har en del jag ska sälja. Som är nytt. Mycket tung smycken, ögonbryns smycke o.s.v. ska lägga ut det på Tradera tänkte jag. Har lagt ut rätt mycket där den senaste tiden. 
 
Väldigt trött måste jag säga. Ska snart suga av golven tänkte jag. Sen vet jag inte vad som händer mer idag.
 
Funderar på att rensa i kläd garderoben & sen i den store garderoben. Och kolla om där är något som man inte behöver eller så. Så onödigt att det ligger & tar massa plats. Men vi får se hur det blir med det!
 
M kommer runt 12 idag & vi funderar på att ta en cykel runda om det inte är för halt ute. Annars tar vi nog en promenad. 
 
På söndag ska vi hem till Kristianstad & hämta M andra bil så han kan ta sig till jobbet på måndag. Sen ska vi inom IKEA fynd i Älmhult. Ska kolla lite på tyg & såna saker. Gardinerna i vardagsrummet som jag sydde är jag inte så nöjd med så vi ska kolla på annat tyg. Gardinerna blev lite snea & vinga. Haha.
 
 

-Lite allt möjligt!

M kom hem med TV:en i går till sovrummet som han har köpt. Så den ska vi hänga upp i helgen. Jag har sovit jätte dåligt i natt. Vaknat från & till varannan timme typ. Mario, Linus & Lillan ligger hos mig & gör mig sällskap. Trött som bara den måste jag säga. 
 
Håller på att kolla lite på födelsedags presenter. Först & främst är det till M & sen till min Lillebror L. 
 
Det är även Alla hjärtans dag snart & jag fick två tidiga presenter av M ett nytt för alltid skriv program till datorn sen fick jag även en surfplatta.
 
Nästa lördag ska vi också hämta min förlovningsring som vi har lämnat in för förstoring.
 
På söndag släps även den nya Beck på TV som vi ska se!

-Städning, dop & kanske besök.

Nu har jag diskat lite, sugit golv, rensat kattlåda. Ska gå ut med soporna senare tänkte jag. Värken i ryggen är nog som värst nu. E kommer kanske på besök sen om jag orkar. Men det tror jag. Har gjort i ordning allt till dopet nästan har en packet till som jag ska packa in. Ska snart ta lite frukost tänkte jag.

-Vaken sen 00:23. :(

Igår lagade jag bara fjärilspasta & köttfärssås. Sovit jätte dåligt i natt så nu har jag gett upp med att försöka sova. Gjorde klart dop kortet igår. Så nu är det bara en packet till som ska slås in sen är allt klart.
 
Idag ska jag städa undan lite, suga golv, rensa kattlådan, gå ut med soporna.

-Sytt gardin, ICA & M jobb!

Igår var M ledig så vi åkte en runda till Väla & köpte sista dop presenten till min lillasysters bebis. Köpte även två ljus lyktor som man hänger på gardinstången. Vi käkade lunch på Väla!
 
Idag jobbar M igen. I morse åkte han till Emmaboda & ska sova där tills fredag sen kommer han hem till oss igen.
 
Suttit längre idag med att sy en gardin som jag nu har hängt upp i vardagsrummet. Gardinen ska jag ha när solen lyser in på TV:en när den gör det är de bara att dra för. Så stör inte solen i TV:en.
Var klar vid 12 med att sy. Efter det tänkte jag städa upp här & fixa. Men sätt nog för länge med att sy för att ryggen värker som bara den nu.
 
Men har iallafall kommit iväg till ICA Arne & handlar mat som jag ska laga till sen. Just nu orkat jag inte riktigt göra något så ligger & vilar i sängen & har tagit en tablett!
 
Så här blev gardinen! 
Vill inte ha samma tyg som alla andra så tyckte detta va härligt.
 
 

-HAB mötet gick bra, tvättning på g & städ!

HAB mötet gick bra i Torsdags. Kom överens om Psykologen & massage ett år till framöver. Kom också fram till att jag skulle boka en läkartid på Vårdcentral för att få någon utvadering på min värk. Då de kan sitta i mitt skelett om det gör det finns det medicin som kan hjälpa lite mot min värken. Vi ska även utreda varför jag mår så illa varje gång jag åker bil & sover på rygg. Vi har prövat i ca 2 års tid nu med åksjuketabletter men det hjälper inte för fem öre!
 
Pratade mycket med GM vilket jag kommer fortsätta med att förkorta hennes namn med P nu i fortsättningen. Pratade länge med henne efter mötet & gick igenom vad som hänt i mitt liv den senaste tiden.
 
Idag håller jag på att tvätta. Väldig svårt att få tvättid i detta huset. Ska även sända iväg ett mejl till Kärnfastigheter angående badrummet om att det är antagligen målat med fel färg. När man har duschar & tar på väggen så får man färg på handen. Även felanmäla den nya kranen i vasken på toaletten. Även ta upp att jag inte fått mitt namn i trappuppgångrn än. Man får verkligen tjata på dom.
 
Ska även städa upp lite här. Pappa Baloo kommer antagligen på midda idag. Vi tänkte ha friterade Vårrullar, ris, sötsur sås & soja. Jag har varit sugen på Vårrullar länge nu.