-Träning i lördags & idag! :-)

I lördags var jag & M & tränade. Gick väl sådär men kom iväg iallafall.
 
Idag har jag också varit & tränat. Cyklade 40 minuter idag. Vilket var skönt. Gick bättre idag än i lördags måste jag säga!

-En underbar helg!

I fredags var vi till Kristianstad. Köpte med en gran från Hyllningen som M skulle ha i som trädgård. Så vi klädde den & gjorde den klar.
 
Lördagen var vi lite här & var o Helsingborg. Vi var & tränade på GA tillsammans. Fixade också massa i min lägenhet inför flytten. Spacklat & sådan saker.
 
Haft en underbar helg med massa skoj!

-Djursjukhuset imorgon med Mario.

Mario ska till djursjukhuset imorgon. Intressant & se vad dom ska göra med honom. Hoppas att det inte är något allvarligt bara!

-Boken!

I natt har jag sovit väldigt bra. Läste en hel del igår så har två kapitel kvar i boken sen är jag klar med den & ska fortsätta med efter följaren. Läste i stort sätt en hel bok igår. Den är så jävla bra. Att den även är verklighetsbaserad är ännu mer intressant. Har bestämt mig för att läsa ut den idag. Och börja lite smått på den andre boken också.
 
Idag ska jag gå till posten & skicka lite packet som sålt på Tradera sen ska jag suga lite golv & plocka lite här för ser ut som ett bombnedslag i hela vardagsrummet/sovrummet. Torka lite golv & fixa lite så att det ser bättre ut här. Funderar även på att byta i sängen så att det är gjort för denna veckan också.  

-Koll av lägenheten igen & massa annat!

Idag ska jag kolla på lägenheten igen, soprum, tvättstuga & förråd. Kollade bara på lägenheten sist.
 
Idag ska jag ta mig i kragen & suga lite golv. Har sagt det flera dagar nu men har inte blivit av. 
 
Varit vaken sen halv ett ca har inte kunnat sova speciellt bra de senaste dagarna. 
 
Idag blir det att diska, kolla lägenheten, suga golv sen ska jag läsa en del tänkte jag.

-Inte okej att knacka på dörren 02:45!

Har knappt sovit i natt då den knackade på dörren kvart i tre i natt. Vilken jävla idiot vill hälsa på då? Det har hänt två gånger i förr förra helgen också så att jag vaknat & inte kunnat somna om. Och nu i natt. Inte fan kan man gå fel så många gånger? Haha! Blir så jävla irriterad på såna idioter! Förra helgen så knackade det på dörren mitt i natten två dagar. Det är väl okej om man går fel en gång men inte så här många gånger sedan jag flyttade hit. Har hänt betydligt fler gånger än dessa tre gångerna. Men kommer inte exakt ihåg när.
 
Nu på morgonen har jag diskat & fixat här lite sen vid 10 ska jag suga lite golv som vanligt. Städa upp lite mer & packa lite saker inför flytten sådana saker som man inte behöver ha uppe just nu. I helgen tog vi ner gardinerna i vardagsrummet & tvättade dom. Så nu är det i alla fall klart.
 
Beställde lite julklappar igår på nätet som kommer inom fem arbetsdagar.
 
I den nya lägenheten har jag ingen balkong så blommorna jag tog in från balkongen för ett tag sedan får åka med till M hus även café bordet & stolarna. Dom har jag ju ingen användning för nu. I fredags fick jag bekräftelsen på bredbandet så det kommer antagligen under denna veckan.  

-Fixat de sista julklapparna!

Idag har jag fixat lite med katternas julklappar. Även beställt lite till M idag kommer inom 5 arbetsdagar.
 
Har packat lite idag, gosat med katterna, diska, varit ute med soporna & har även läst en hel del idag. Fryser väldigt mycket idag.

-Helgen som varit! :)

I fredags kom M hem & överraskade mig. Han vad tydligen ledig. Så vi åkte iväg till Ikea & köpte nya gardinstänger till den nya lägenheten & lite fler plastlådor. Efter det åkte vi ut till Bauhaus & köpte färg till lägenheten.
 
På lördagen var pappa Baloo här & åt. Vi åt äntligen dom efterlängtade Vårrullarna, ris, söt sur sås, soja & curry. Innan pappa Baloo kom bakade M kanelbullar som vi skulle ha till fikat & medans han gjorde det storstädade jag lägenheten. Vi hade det så mysigt.
 
På söndagen åkte vi runt 7 på morgonen hem till M för att skotta snö på hans uppfart & så. Men när vi väl kom dit så var det inte så mycket snö. Men det var skönt med en liten rundtur sådär på morgonen.  

-Börjat läsa en hel del!

Fixade aldrig någon tvätt tid i igår då jag var för trött efter psykologen. Orkade bara sitta hon henne 20 min ca & avtalad tid är 1 timme. Men det vi pratade om igår var jobbigt måste jag säga. Så jag tog bussen hem & sov en hel del igår.
 
När jag kom hem tog jag en lång dusch sen satt jag på mig mina mys kläder & la mig i sängen & somnade så skönt.
 
Nu på morgonen har jag ätit en rejäl frukost med kokt ägg & macka. Händer inte så ofta att jag käkar frukost när inte M är här. Har även diskat & fixat till de smås skålar i köket. Dammsugit köket på låg nivå då klockan inte är 10 än.
 
Klockan 12 ska jag träffa en tjej vid ICA Söderhallen som har handlat en del av mig. Ska se om jag hinner läsa lite idag också. Har läst ut boken Gömda & nu har jag precis börjat på Asyl.  

-Mario blev kidnappad.

I natt vaknade jag av att jag drömde om att Tyskarna hade kidnappa Mario. Så var helt förstörd när jag vaknade & fick leta upp honom & ta honom till mig. Sen har jag bara legat & sovit från & till sedan kvart i tolv. Men Mario är i alla fall inte hos Tyskarna utan han är kvar hos mig tillsammans med de andre två små. 
 

-Psykologen idag!

Nu sitter jag & väntar på att jag ska in till psykologen. Ska bli skönt att komma dit. Har en hel del att ta upp. Funderar på att kolla tvätt tid sen när jag kommer hem. Nu på morgonen har jag fixat & donat hemma. Väldigt trött om jag säger så. M jobbar hemma idag & imorgon.
 
Väntar bara på att flytten blir av. Längtar så. Ska bli skönt att flytta måste jag säga.

-Flytt i mitten av december!

Det blir flytt i mitten av december. Vilket känns skönt. Lägenheten så helt okej ut. Har sagt upp mitt bredband här i denna lägenhet nu & tecknat ett annat som jag ska ha i den nya lägenheten. Kommer nog måla lägenheten i standard färgen som den är i nu. I alla fall i köket.
 
Idag håller jag på att packa lite, ska även ner till Posten & hämta paket & lämna paket. Pappa Baloo kommer på mat idag!  

-Lägenhetskoll idag! :)

Idag ska jag kolla på lägenhet. Jag hoppas verkligen att den är bra. Annars blir jag riktigt besviken. Pappa Baloo ska följa med mig. Ska även ner till Posten & skicka lite paket för jag har fått sålt en del på Tradera igen. Ska även städa av lite idag så att det ser någorlunda bra ut här. Packa lite & så.  

-Lägenhetstitt imorgon & vad som hänt i helgen!

Idag har jag bäddat rent, diskat & packat lite till. Fick ett samtal i fredags om att SOC har hittat en lägenhet åt mig som jag ska kolla på imorgon kl:13:30. Jag hoppas att den ser bättre ut en denna jag har.
 
Från fredag till lördag var vi hemma i huset & fixade. Vi tapetserade, målade & gjorde klart sovrummet. Så nu är det som nytt. På lördagen var vi in om M föräldrar & kollade läget lite.
 
 
 
 
 
Igår tog vi en bakdag. Så vi bakade kärleksmuns & saffransbullar. Båda två blev väldigt goda.
 
 

-Elementet på! Och massa mys!

Idag kommer mina böcker som jag väntat på i två veckor nu. Vet inte hur jag ska göra med omdömet till personen på Tradera. Får ju naturligtvis först se hur bra skick böckerna är i. Men att behöva vänta i två veckor är lite & ta i tycker jag. När jag betalade fem minuter efter att jag vann aktionen.
 
Sitter med värme elementet på nu & bara små myser & fryser, haha. Mario & Lillan ligger framför det på golvet. Har lagt ut en filt till dom som dom ligger på.
 
Funderar på att gå ner & se om det finns något tvättid gjorde aldrig det i tisdags. Får se om jag orkar det idag. Ska i alla fall ner till Posten med en hel del saker & jag ska även hämta mina böcker.  

-Polisen, mamma & Kristianstad?!?

Igår packade jag in en del Julklappar som jag ska lämna hos mamma idag när vi ändå ska dit. Det fattas någon julklapp som är kvar att köpa men det ska jag fixa nu snart.
 
Idag har jag varit vaken sedan kvart i 1. Har inte kunnat sova. Idag ska jag även & ta ID-kort hos Polisen vilket ska bli skönt. Vet inte om vi åker ikväll till huset med katterna eller om vi åker tidigt imorgon.  

-Farsdag middag!

I natt har jag inte sovit så bra. Varit en hemsk natt. Nu på morgonen har jag bäddat rent i sängen & ska senare gå ner & titta om det finns en tvättid igen. Tvättade ju igår men kände att jag behövde byta i sängen då jag svettats så mycket i natt.
 
E kommer idag en runda. Och ska hämta lite böcker & sådant som jag har lånat av henne. Sen kommer pappa Baloo på middag. Ska göra hemmagjord Pizza. Ska bli skoj att träffa pappa Baloo för att det var ett tag sedan nu måste jag säga.
 
På torsdags ska jag & M en snabb sväng in om mamma & kollar på L:s jultidningar som han säljer. Och efter det ska vi till Polisen & fixa ID-kort till mig. Ska bli skönt att få det gjort. Fredagen åker vi till huset hela familjen. Jag, M, L, L & M.  

-Nytt ID-kort på torsdag!

I helgen så har vi varit två gånger till Ikea. Köpt massa påsar som jag ska ha & packa min kläder i när jag flyttar. Sen köpte vi några Tee koppar också som är lite av den större modell & vi köpte även två låder i plast som jag ska packa porslin i när jag flyttar.
 
Idag har jag varit & träffat R. Var även inom Oj & köpte saker till maten imorgon då pappa Baloo kommer på farsdag middag. Nu håller jag på att tvätta lite. På torsdag ska jag till Polisen & göra nytt ID-kort är det tänkt. Har bokat tid till det.  

-Lillan & Linus!

Har även fixat det sista med Djur-ID på Lillan. Så ska kolla om några dagar för att se så det uppdateras infon om henne. Tog även en lite blid på Linus. Han väntar på att jag & M ska gå & lägga oss. Linus plats är alltid i mitten mellan oss.
 
Lillan!
 
 
Linus!
 
 

-Packat & fixat brudkistan!

Packat en hel del idag också. Pratade med SOC förut & det börjar strömma in lägenheter till dom nu. Så vi ska nog inte bli så långvarigt i denna lägenhet längre hoppas jag!
 
 
Har också fixat lite med Brudkistan som jag köpte i måndags. Förra ägaren hade råkat få några fläckar i kistan så jag & M klippte ut lite av två olika vaxdukar & la i som underlägg eller vad man ska säga. Det går ju lika bra det! :)
 
 

-Nytt försäkringsbolag fixat!

 Nu har jag ringt & ordnat en annan hemförsäkring & en annan försäkring på alla 3 katterna. Måste säga att det bolaget jag valt hade ett sådant bra bemötande mot mig som jag aldrig fått på Länsförsäkringar!
 
Har även små fixat med SVERAK & Djur-ID! Uppdaterat infon om dom små & sådant! Nu ligger jag & Facebookar med E. Har även precis käkat lite mat.

-Jag hoppas att mina böcker kommer idag! :)

Jag hoppas att mina böcker som jag köpt på Tradera kommer idag. :) Som är skrivna av Liza Marklund & Maria Eriksson Gömda, Asyl, Mias hemlighet & Mias systrar. Jag ser verkligen fram emot att läsa dessa böcker. Har en period nu som jag läser mycket. I mellan åt är det pyssel jag som jag är inne på men nu är det böcker.
 
Har städat här lite & fixat med blommorna. Tog in dom från balkongen & har ställt in dom för vintern. Och ja det är riktiga blommor. Haha. Man kan både ha dom inne & ute. Ska göra lite lunch nu!

-Va ett tag sedan jag skrev!

Det var ett tag sedan jag skrev. Men idag hade jag lust.
 
Onsdag till söndag var vi hemma i huset & fixade. Vi la golv & målade sovrummet. Så det blev inte att jag hann slipa kökssoffan något. Vi har två gånger till Ikea i Älmhult. Köpte lite nya gardinstänger, golv, lister & sådana saker till huset.
 
Denna vecka har M fått vara hemma från jobb då han har varit sjuk så måndag & tisdag var han hemma. Igår åkte han till Skövde & ska jobba där tills fredag sen kommer han hit på fredag kväll är det tänkt.
 
I måndags köpte jag en Brud kista. Som jag gjorde i ordning i tisdags & fixade lite med. Har även packat lite inför flytten. Sålt lite på Tradera också & gått igenom lite saker här hemma, fotat & lagt upp till försäljning på både Tradera & Facebook.
 
Igår sydde jag gardiner till M som han ska ha nu i jul. Idag ska jag städa lite här & plocka i ordning. Sen så ska jag gå ner till Posten & skicka lite packet.