-Vägen till Skåne & dag 1 i Skåne.



Vi åkte till Skåne i söndags natt klockan 3.00 var på Ullared klockan 8.00 ca. Sen gick vi där och handlade och mös. Efter det fortsatte vi till Skåne. Vi va framme vid ca 11.30. När vi kom fram så visste inte pappa att vi skulle komma för vi hade sagt till honom att vi skulle komma den 23. Så han blev jätte överraskad.


Vi hade hela bilen full av pappas saker som han hade glömt när han flyttat ner. Sen hade vi även köpt en ny tv-bänk och vardagsrumsbord till honom. Som han fick nu av oss istället för den 4 Januari. Ska ta en bild sen tänkte jag. Vi hade även köpt med jeans och kalsonger till honom från Ullared. Även köpt en massa saker till städning och tvätt. Han blev verkligen super glad att vi kom tidigare och med alla saker som han fick.


Senare på dagen gick vi ner till en pizzeria som ligger 5min från pappas och Emmas lägenhet och åt. En pizza och dricka där kostar 45kr och i Värmland får man ge mellan 70-80 spänn för bara pizzan utan dricka och sallad.


Sen åkte vi till Ikea. Skulle kolla på ett nytt databord till Emma, men hittade inget. Gud så rörigt Ikea är här nere jämfört med hur det är i Karlstad. Här nere är det tre våningar. Inte så bra organiserat tycker jag. Va jättesvårt att hitta. Så dit har jag och Mats bestämt oss för att aldrig mer åka.


När vi kom hem sen så gjorde vi inte så mycket mer än att kollade på tv och tog det lugnt. Vi kollade även på den nya serien som började på fyran klockan 21. Den hete Morden i Sandhamn.

Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg