-Säffle,Säffle & Kil

Var en runda till Säffle igår och idag. Igår hjälpte jag Mats mamma lite och stryka och mangla. När jag gjorde de så skottade Mats av all snön på altantaket och så. Vi var även till ICA och handlade lite. Kerstin köpte kattmat till oss och lite annan mat. Sen kollade vi lite på saker vi ska beställa till hemmet. Antingen beställer vi eller så åker vi till Ikea. Sen innan vi åkte så åt vi varm korv med bröd. Och sen åkte vi direkt till Kil och hämtade pappa för han ville hem.


Idag var vi till affären med pappa och handlade. Och sen var vi ner till posten och skicka en mobil pappa sålt på tradera. Till en kille som precis flyttat till Sverige. Så vi skriver engelska till varandra. Sen när vi hade gjort de så åkte vi till Säffle och hämtade kartongen till telefonen jag köpt av Kerstin.


Vägen dit till Säffle idag var okej men vägen hem var de lite värre med. Gud vad de snöar, ska de aldrig ge sig. Vi såg nästan inte vägen. De hade vält en lastbil i precis vi Nyängen så ena körbanan var avstängd.


Nova blir bara mysigare och mysigare. Hon har börjat sätta sig i fönstret och titta ut. Och hon äter som ett hus konstigt, hon är avmaskad. Ska snart gå in och duscha. Ska först kolla lite på Ikeas hemsida. Mats har även tvättat alla handukar som vi har för att dom luktade riktigt illa.

Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg