-Djursjukhuset igen.

Igår fick jag ringa djursjukhuset och prata med dom om Nova. Sen hon kom hem har hon bara sovit och inte ätit eller varit to toaletten. Det var ju så varmt igår så när Mats kom hem så fick han åka ner till apoteket och få en bäbis spruta. En sån som man har till små barn när man ska ge dom medicin. Den skulle vi ha till Nova. För att ge spruta in vatten i munnen på henne eftersom att det var så varmt.

 

Men när Mats kom hem så verkade hon bli bättre. Hon gick och åt och drack, gick även på toaletten. Vilket var framsteg. Sen under hela kvällen va hos med oss och gosade och kurrade. Och idag är hon hur go som helst. Hon springer här fram och tillbaka och vill bara mysa. Kragen har hon börjat gilla, hon bryr sig inte om en längre.

 

Måste säga att dom är hur trevliga som helst på djursjukhuset. En sak jag tycker är lite rolig är att när vi kom in med Nova i tisdags så kollade tre olika personer in genom fönstret när vi tog fram henne och vägde henne. Alla tyckte att hon var så fin. När Mats kom och hämtade henne sa även veterinären till honom att vi har veklingen en jättefin katt.

Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg