-Fredag, Åmål & Pizza.

I fredags var vi till Åmål med Jens & Felicia. Vi skulle träffa Jens arbetskompis och det visade sig när vi kom fram att hennes man hade jobbat med Mats i Åmål. Haha, dom hade en del att prata om. Vi skulle dit för att kolla på en kattungen. Dom bodde jättefint men det var rätt långt ute i skogen. Vi bestämde oss för att ta med katten hem.


När vi var på väg hem så åkte vi till Sosen det är pizzeria i Vålberg. Jag tog en kebabtallrik, mats tog en pizza. Tror att Jens och hans fru också tog pizza. Vi tog med maten och åt uppe hos oss. Det gick inte så bra med Nova och den nya katten. Nova va på katten hela tiden och bet den och höll på. Så kattungen bajsade ner sig och Nova kissade ner sig. Så på kvällen vid halv elva åkte Jens och Mats tillbaka med katten. För att den bara satt under frysen vid motorn och skakade och skrek.


Nu har vi försökt med allt, men nu blir det bara Nova. Hon får vara själv. På tisdag ska vi till veterinären. Ska bli skönt att kastrera henne, id-märka och vaccinerar henne. Det är på tiden. Sen ska dom kolla på en stor bölden på magen.

Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg