-Ja, dom senaste dagarna har jag gjort detta...

I lördags åkte vi hem till Tommy och Kerstin och hjälpte till lite, Mats föräldrar. Vet inte riktigt vad jag känner för dom och hur jag vill behandla dom efter allt. Vi åkte en runda till Jysk i Åmål och kollade på grejor. Kerstin köpte en hylla till Tommy. Som vi skulle montera upp när vi kom hem men det gick inte göra det helt och hållet. Den var sönder när vi skulle sätta på sista biten.

 

När vi kom hem så gjorde vi tacos och mös riktigt och kollade på Änglagård 3. Vi kollade inte klart på hela för att den var inte precis bra om man säger så.

 

Igår söndag då fick vi åka till Kerstin och Tommy igen för Kerstin ville åka tillbaka till Jysk i Åmål för att lämna tillbaka hyllan.

 

Jag och Mats hade bestämt att vi skulle vara hemma igår och ta igen oss, men så blev det inte. Det är liksom som vanligt när det gäller våra egna saker. Vi tänker på alla andra först. Vi glömmer bort varandra.

 

Vi skulle ha åkt och bada igår men det orkade vi inte när vi kom hem så det blev inget av det som vanligt. Vi bakade hemmagjord pizza istället.

Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»