-1177!

Igår va de hemskt mellan 18-19 varje kväll så får jag abstinens pga. medicinen. Skakar & svettas så jag kan vrida ur mina kläder. När jag ställer mig upp känns de som jag ska trilla ihop. Va tvungen att ringa 1177 vid halv tolv & prata med dom. Jag måste kolla upp detta direkt kan va något fel i kroppen måste ta massa blodprover. Kan vara mycket farligt.
 
När jag va till ÖPV förra vecka sa sjuksköterska att jag skulle ta upp de med läkaren den 18 februari. Men 1177 så att jag kan inte vänta så länge skulle fått hjälp direkt förra veckan. Så jag ringde J vid 00 igår & pratade med henne. Hon ska ringa ÖPV idag. Men både hon & jag vet att jag inte kommer få någon hjälp. Dom är faktiskt riktiga idioter där! Får se vad dom säger.
 
1177 sa även att får jag ingen hjälp så får jag ringa VC men dom är absolut inte insatta & specialister på dessa mediciner utan dom är bara vanliga läkare & kan inte direkt hjälpa mig mer än att ta & beställa proverna åt mig. Andra alternativet är att jag ringer ambulansen så dom får hämta mig & jag får komma in direkt & få hjälp.
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»