-Mötet, jobb & träning!

Mötet idag gick hur bra som helst. 90% ca på att jag får SN. :-) Toppen isåfall, känns som allt verkligen börjat lösa sig. :-) Så glad.
 
Nu är jag på jobb & har lunch. Köpte mig spagetti & köttfärssås. :-) Hittills har allt gått bra här också. Har hittat två jackor jag ska köpa mig, två lampor, koppar & fat. :-) Personalen får handla tisdag & torsdag! :-)
 
Idag så är jag bland kläderna med B & V. Dom är verkligen trevliga. Har jobbat med dom förut. B hon är väldigt speciell men på ett mysigt sätt. :-)
 
Blir jobb imorgon & möte på HAB med psykologen. Har han varannan vecka. Ska gå igenom en remiss han ska skicka till någon specialist inom sexuella övergrepp! Se vad de ger mig när jag kommer dit. Tid att ta tag i övergreppen som pågick när jag va barn. :-) Va inte bara en gång utan under många år.
 
Sen ska jag iväg & träna när jag slutar är de tänkt. :-) Sen ska jag skynda mig hem för J ska låna mitt busskort in till stan han ska på möte ikväll. Snäll jag är eller hur? ;-)
 
Sökt lite mer lägnheter nu på lunchen kollar & söker hela tiden nu. :-)
 
Till veckan ska jag på möte angående lägenhet. De ska göras en utredning som kan ta ett tag tyvärr. Men allt är på gång. Känns helt underbart. Är såååååå GLAD!
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»